Lähde tutustumaan Stall Solbackaan joululaulujen tahtiin! Tunnilla harjoitellaan lyhyt katrillikuviosarja, joka toteutetaan lopuksi musiikin tahtiin ja videoidaan. Kuulostaa helpolta, mutta vaatii tarkkuutta. Hauskaa se ainakin on! Ryhmän koko 6 hlö ja hinta 35 euroa. Tunnille saa pukeutua jouluisasti niin halutessaan!

STALL SOLBACKAN TUTUSTUMISTUNTI
Perjantai 18.12. klo 16-17
6 hengen ryhmä, 35e/hlö
www.stallsolbacka.fi

TAITOTASOVAATIMUS
Hevosen napakka hallinta kaikissa askellajeissa. Katrillissa ratsastetaan lähellä muita ratsukoita, joten oman ratsun kanssa ei voi haahuilla, jäädä kakkaamaan tai kiilata muiden eteen. Katrillitehtävät ovat HeC-B tasoisia.

KYYDEISTÄ
Tallilla on puitteet ja kalusto kohdallaan, mutta syrjäisen sijainnin vuoksi tunnille järjestetään kimppakyydit. Tunti toteutuu, jos ilmoittautuneista löytyy riittävästi autollisia, jotka suostuvat tarvittaessa kyyditsemään muita. Bensakulut jaetaan autoseurueen kesken.

ILMOITTAUTUMISESTA
Ilmoittautuminen on sitova ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä, kuitenkin niin, että autollisia voidaan tarvittaessa nostaa jonon ohi kyytien takaamiseksi. Tästä syystä ilmolomake hyväksyy enemmän vastauksia, kuin tunnilla on paikkoja. Antamaasi sähköpostiin lähetetään vahvistus tunnin toteutumisesta, mukaan mahtumisestasi ja lasku viimeistään ilmoittautumisajan päätyttyä 15.12. Tuntia ei voi rästiä, mutta sen voi myydä eteenpäin Troijan ja Teran tuntipörssissä (Facebook).

Opettajanvaihdoksen vuoksi ilmoittautumisen avautumisajankohtaa on myöhäistetty alkuperäisestä. Ilmoittautuminen avataan 6.12. klo 13.00 Teekkariratsastajien jäsenille. Ilmo sulkeutuu 15.12.