Marraskuun istuntakurssi osoittautui ennakkoon niin suosituksi, että järjestämme joulukuussa toisen!

Oletko kiinnostunut kehittämään istuntaasi tarkan silmän alla ja napakoiden ohjeiden avulla? Tera järjestää Solbackassa Tiina Tarkkalan (www.tiinatarkkala.fi ) istuntakurssin torstaiaamuisin 3.-17.12. Tiina on pitänyt nyt Teralaisille laukanvaihtokurssia, ja on ollut erittäin pidetty opettaja. Moni erittäin kokenutkin ratsastaja on saanut uusia ahaa-elämyksiä, erityisesti istuntaan ja apujen käyttöön liittyen! Hinta 120e sis. yht. 3 kertaa.

STALL SOLBACKAN ISTUNTAKURSSI
torstaisin 9.30-10.30
5 hlö ryhmä, 120e, 3.-17.12.
http://www.stallsolbacka.fi/

TASOVAATIMUKSET
Hevosen hallinta kaikissa askellajeissa. Istuntaa voi ja pitää kehittää taitotasosta riippumatta, koska se on siistin ratsastuksen perusta! Tällä kurssilla ratsastajien välillä voi olla suuretkin tasoerot ilman, että se vaikuttaa tuntien sujuvuuteen tai opetuksen tasoon.

KYYDEISTÄ
Solbacka on julkisen liikenteen ulottumattomissa. Kurssi toteutuu, jos ilmoittautuneista löytyy riittävästi autollisia, jotka suostuvat tarvittaessa kyyditsemään muita kurssilaisia. Bensakulut jaetaan autoseurueen kesken. Tera suosittelee kasvomaskien käyttöä automatkan ajan.

ILMOITTAUTUMISESTA
Ilmoittautuminen on sitova ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä, kuitenkin niin, että autollisia voidaan tarvittaessa nostaa jonon ohi kyytien takaamiseksi. Siksi ilmoittautumislomake hyväksyy enemmän vastauksia kuin kurssilla on paikkoja. Antamaasi sähköpostiin lähetetään vahvistus kurssin toteutumisesta, mukaan pääsystä ja lasku ilmoittautumisajan päätyttyä 30.10., tai jo aikaisemmin, jos kurssi täyttyy ennen sitä.

HUOM! Kurssi myydään kokonaisuutena, eikä sillä ole rästioikeutta, paitsi sairaustapauksissa. Älä tule flunssaoireisena ratsastamaan, vaan ilmoita asiasta heti Teralle ja tallille (opettajan numero 040-125 3114) ja sovi rästimisestä tallin kanssa (8 hlö ryhmätuntipaikoilla). Voit yrittää myydä tuntisi myös Troijan ja Teran tuntipörssissä tai Solbackan jengi -ryhmässä Facebookissa.

Ilmoittautuminen avataan 13.10. klo 13.00 Teekkariratsastajien jäsenille.