Niinisalossa hypättiin kahtena viikonloppuna maastoesteitä erittäin monipuolisesti, eikä vedeltäkään vältytty. Onneksi vettä oli vain esteiden, eikä sateen muodossa, sää suosi molempia leirejä. Sunnuntaina otettiin tuntumaa maastokokeeseen, kun jokainen sai ratsastaa pitkän radan.  Ei muuta kuin seuraavana vuonna uudestaan. 🙂 Kuvista kiitos Arja Eder!


Teekkariratsastajat järjestää kaksi maastoesteviikonloppua Niinisalossa elokuun puolessa välissä. Leiri A on 10.-12.8. ja B 17.-19.8.

Perjantaina illalla tutustutaan ratsastaen hevosiin kentällä, lauantaina hypätään maastoesteitä aamulla ja iltapäivällä ja sunnuntaina aamupäivällä on maastoesterataharjoitus.

Leirin hinta on 220€/henkilö ratsastuskoulun hevosilla. Hinta ei sisällä ruokailuja, mutta majoitustiloissa on keittiö omien ruokien laittoon. Jos haluat tulla omalla hevosella, kysy siitä erikseen vastuuhenkilöltä.

Osallistujan tulee olla hypännyt ratana min. 60cm. Ratsastuskoulun hevosilla pääsee hyppäämään tasolla 60-80cm (max harraste).

Ilmoittautuminen tapahtuu molemmille leireille tämän lomakkeen kautta. Leirien osallistujat jaetaan sopivan leiriajankohdan, taitotason ja kaveriporukoiden mukaan. HUOM! Sekä A että B pyritään järjestämään, mutta jos osallistujia ei ole riittävästi molempiin, enemmän ilmoittautuneita saanut leiri järjestetään.

Pyrimme järjestämään pk-seudulta kimppakyydit leirille ja siksi kysymme lomakkeessa, onko sinulla auto käytettävissä.

Ilmoittautuminen alkaa 1.4. ja loppuu 8.4. Ilmoittautumalla sitoudut maksamaan 100e ilmoittautumismaksun, jota ei palauteta, jos perut osallistumisesi. Ryhmät ja toteutuneet leirit ilmoitetaan sähköpostitse 10.4., älä maksa ilmoittautumismaksua ennen sitä (eräpäivä 15.4.2018). Tera ei vakuuta osallistujia.

Osallistumismaksu leirille 120e erääntyy 1.8.2018.