Uusien illassa nähtiin ennätysmäärä Terasta kiinnostuneita opiskelijoita! Näkyvyytemme orientaatioviikolla tuotti selkeästi tulosta, moni kertoi nähneensä meidät Aalto Partyssä tai Otasuunnistuksessa.

Ilta alkoi tuolileikillä, jossa piti esittää hevosiin liittyviä väittämiä. Samalla heräteltiin nälkää ja vähän tutustuttiin toisiimme. Ruokalistalla oli kasvisjuustopiirakkaa, tuoretta salaattia ja Ossinkulmassa juuri leivottua omenapiirakkaa. Ilta jatkui Teran toiminnan esittelyllä ja 30-vuotisvideolla. Halusimme myös kuulla, mitä Teralta toivottaisiin, jotta se olisi liittymisen arvoinen yhdistys, ja jokainen paikalla ollut pystyi täyttämään Teran sivuilta löytyvän kyselyn. Kaikkien vastanneiden kesken arvottiin Teran haalarimerkki.

Kyselyn tulokset tuntuivat jakautuvan hyvin tasapuolisesti: ainoastaan kiinnostus vakiotunteja kohtaan oli vähäistä. Leirit, ekskursiot, kurssit ja lajikokeilut olivat kaikki lähes yhtä suosittuja. Laajennamme kyselyä kaikkiin Teran jäseniin, jotta saisimme paremman käsityksen siitä, mitä Teralta toivotaan.

Syksyllä onkin luvassa paljon monenlaista tekemistä hevosen kanssa ja ilman. Toivottavasti sieltä löytyy jokaiselle jotain mieleistä – jos ei, sitä suuremmalla syyllä kannattaa vastata kyselyyn!


Tervetuloa kuulemaan Teran toiminnasta kaikki te uudet ja vanhat teralaiset sekä muut hevosharrastamisesta kiinnostuneet! Uusien ilta tiistaina 25.9.2017 klo 18:00 alkaen Ossinkulmassa (Otakaari 18A, Otaniemi).

Tapahtuman tarkoitus on esitellä Teekkariratsastajien toimintaa ja tutustuttaa hevosihmisiä toisiinsa. Mukaan ovat tervetulleita niin ratsastuksesta alustavasti kiinnostuneet kuin pitkään ratsastaneet, koska toimintaa löytyy kaikentasoisille ja -tyyppisille ratsastajille.

Vietetään siis rennosti iltaa heppajuttujen parissa ja katsellaan kirjavaa kuva- ja videomateriaalia Teran aiemmista tapahtumista sekä ideoidaan tulevia!

Uusien illassa pääsee ilmoittautumaan myös Teran omalle  alkeiskurssille.

Tarjolla on ruokaa ja juomaa, ja tarjoilujen vuoksi toivomme alustavaa ilmoittautumista.

Tervetuloa mukaan!

Tapahtumarekisteriselosteemme löytyy osoitteesta https://tera.ayy.fi/tapahtumarekisteriseloste.php

New Members’ Evening with Teekkariratsastajat

We wish you all welcome to the New Members’ Evening on 25.9.2017 at 6:00 PM in Otaniemi (Ossinkulma, Otakaari 18A).

We will tell you about our club and the activities we organize while having a nice get together with food and drinks. If you want to know more about riding, see pictures from our activities or share any wishes or experiences, come and join us!

Please fill in your name and other information to help us know the amount food needed.

Hope to see you!