Vihdin ratsutallia on paljon toivottu teralaisten keskuudessa ja nyt järjestämme kahdeksan kerran estekurssin tallille. Kurssin taitotaso on sujuvat rataesteet 70cm. Estekurssilla harjoitellaan monipuolisesti erilaisia tekniikkatehtäviä niin lyhyemmissä parin esteen pätkissä kuin pidemmän radan merkeissä. Tästä kurssista on varmasti hyötyä, kun haluat kehittää pidempiaikaisesti omaa ratsastusta esteillä.

Tallilla on puitteet ja kalusto kohdallaan, mutta syrjäisen sijainnin vuoksi kurssille järjestetään kimppakyydit mikäli ryhmä saadaan kasaan ja kurssi toteutuu.

VIHDIN RATSUTALLIN ESTEKURSSI
sunnuntaisin klo 14-15
4-5 hlö ryhmä, 340e, 31.10.-19.12.

Opettajina vuoroviikoin Roosa Nissinen ja Sohvi Wallenius.
http://www.vihdinratsutalli.fi

TAITOTASOVAATIMUS
Hevosen hallinta kaikissa askellajeissa ja kyky hallita hevosta myös esteistunnassa. Tärkeintä on, että olet ratsastanut aikaisemmin 70cm tehtäviä sujuvasti. Jos jokainen hyppy tällä korkeudella on selviytymistaistelua, et pysty keskittymään kurssilla teknisiin tehtäviin.

KYYDEISTÄ
Tallilla on puitteet ja kalusto kohdallaan, mutta syrjäisen sijainnin vuoksi tunnille järjestetään kimppakyydit. Kurssi toteutuu, jos ilmoittautuneista löytyy riittävästi autollisia, jotka suostuvat tarvittaessa kyyditsemään muita kurssilaisia. Bensakulut jaetaan autoseurueen kesken.

ILMOITTAUTUMISESTA
Ilmoittautuminen on sitova ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä, kuitenkin niin, että autollisia voidaan tarvittaessa nostaa jonon ohi kyytien takaamiseksi. Antamaasi sähköpostiin lähetetään vahvistus kurssin toteutumisesta ja lasku ilmoittautumisajan päätyttyä 7.10., tai jo aikaisemmin, jos kurssi täyttyy ennen sitä.

HUOM! Kurssi myydään kokonaisuutena, eikä sillä ole rästioikeutta. Älä tule flunssaoireisena ratsastamaan, vaan ilmoita asiasta heti Teralle ja tallille (tallin numero 040-521 8972.). Esteen sattuessa voit yrittää myydä tuntisi myös Troijan ja Teran tuntipörssissä Facebookissa.

Ilmoittautuminen avataan 27.9. klo 13.00 Teekkariratsastajien jäsenille, ja Troijan hevosen jäsenet voivat ilmoittautua 29.9. klo 13.00 lähtien.

Pahoittelut. Tämä lomake ei ole enää saatavilla.