Teekkariratsastajat näkyivät ja kuuluivat Aallon aloitusviikolla! Pidimme Otasuunnistusrastia sekä tiistaina että torstaina Ossinlammella ja keskiviikon Aalto Partyssä päivystimme vanhan arkkitehtuurin laitoksen sisäpihan edustalla (“Kuin kotiin olisi tullut.” T. n-vuoden arkkari&maisu).

Kiinnostusta Teekkariratsastajia kohtaan riitti ja teltallamme kävi ajoittain kova kuhina – hyvillä palkinnoilla saattoi olla myös osuutta asiaan. 🙂 Emme tiedä keillä oli loppujen lopuksi hauskempaa – Teran peleihin osallistuneilla opiskelijoilla, vai meillä Teralaisilla. Naurua riitti molemmin puolin!


Esimerkkisuoritus Otasuunnistusrastilta, kuvakaappaus videolta.

Otasuunnistusrastilla oli tehtävänä suorittaa 10 esteen keppihevosrata virhepisteittä (aikaraja 25s.) ja puhtaasta suorituksesta ratsukko lunasti koko ryhmälle juotavaa. Pitkään 15 sekunttia oli paras aika, mutta aivan viime minuuteilla torstaina saimme uuden ennätysajan 13.30 sekunttia!!, kun ryhmä no 59 sai ratsunsa Ferrarin syttymään. Erikoismaininnan annamme ryhmälle 666, jolla oli tyylipuhtain suoritus erittäin kauniilla laukanvaihdoilla.

Ryhmä 59 iltahämärässä ja keskellä ennätyksen tehnyt ratsukko. Nähdään uusien illassa!

Aalto Partyssä pelattiin hevosenhäntää, jossa palkintona oli Teran haalarimerkki. Näimme monta ei-niin-läheltä- ja enemmän-läheltä-piti -tilannetta, sekä muutaman onnistumisen. Jos sivuosuma jäi kaivelemaan, niin voit lunastaa haalarimerkin itsellesi 2 eurolla laittamalla hallitukselle viestiä, tai tulemalla uusien iltaan 25.9.!


Puheenjohtajalta löytyi häntä (tai tupsu) omasta takaa.

Nyt Teralaiset jäävät odottelemaan ratsastuksen kokeiluun ilmoittautuvia ja suunnittelemaan uusien iltaa. Uusien iltaan ovat tervetulleita uudet ja vanhat teralaiset, sekä vasta jäsenyyttä harkitsevat! Tarjolla ruokaa ja juotavaa, sekä Teran 30-vuotisjuhlavideo, jonka on nähnyt vasta harvat!

su 23.9. Ratsastuksen kokeilun lisätiedot ja ilmoittautuminen: https://tera.ayy.fi/ratsastuksen-kokeilu-23-9/
ti 25.9. Uusien illan lisätiedot ja ilmoittautuminen: https://tera.ayy.fi/2018-9-25-uusien-ilta-newbies-evening/

Nähdään uusien illassa!