Nappaa äkkilähtö Solbackan upeisiin puitteisiin, osaaviin hevosiin ja kivaan opetukseen 22.4. klo 16 tunnille! Opettajana toimii suosiota saavuttanut master-opettaja Anne Nuutinen, jonka osaavan silmän alla kaiken tasoiset ratsastajat saavat ahaa-elämyksiä.

Tallilla on puitteet ja kalusto kohdallaan, mutta syrjäisen sijainnin vuoksi tunnille järjestetään kimppakyydit.

STALL SOLBACKAN TUTUSTUMISKOULUTUNTI
perjantaina klo 16-17
6 hlö ryhmä, 40 e, 22.4.2022
http://www.stallsolbacka.fi/

TASOVAATIMUKSET
Hevosen hallinta kaikissa askellajeissa.

KYYDEISTÄ
Solbacka on julkisen liikenteen ulottumattomissa. Tunti toteutuu, jos ilmoittautuneista löytyy riittävästi autollisia, jotka suostuvat tarvittaessa kyyditsemään muita kurssilaisia. Bensakulut jaetaan autoseurueen kesken.

ILMOITTAUTUMISESTA
Ilmoittautuminen on sitova ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä, kuitenkin niin, että autollisia voidaan tarvittaessa nostaa jonon ohi kyytien takaamiseksi. Antamaasi sähköpostiin lähetetään vahvistus tunnin toteutumisesta ja lasku ilmoittautumisajan päätyttyä 20.4. Älä tule flunssaoireisena ratsastamaan, vaan ilmoita asiasta heti Teralle ja tallille (040-125 3114). Tuntia ei voi rästiä, mutta sen voi koettaa myydä eteenpäin Teran ja Troijan tuntipörssissä Facebookissa tai Teran Telegram-ryhmässä.

Ilmoittautuminen avataan 19.4. klo 13 Teekkariratsastajien jäsenille. Tieto koulutunnin toteutumisesta ja lasku lähetetään viimeisintään keskiviikkona 20.4.

Ilmoittautuminen on sulkeutunut.