Sunnuntaina täysi alkeiskurssiryhmä eli seitsemän innokasta ratsastajaa aloitti harrastuksensa tutustumalla Tapiolan ratsastuskoululla siihen tärkeimpään, eli hevosen hoitamiseen – hevosen hyvinvointi ja hyvä ylläpito on kaiken A ja O. Ei se autokaan kulje ilman huoltoa. 🙂 Seuraavalla kerralla aloitetaan ratsastus ja kyllä alkeiskurssilaisten kelpaa ratsastaa Teran tuliterissä kypärissä ja turvaliiveissä. Tästä suuri kiitos TTER:lle, joka avokätisesti avusti Teraa viiden kypärä- ja liiviparin hankkimisessa, kun Teran vanhat varusteet olivat jo vanhoja ja väsyneitä, eivätkä enää täyttäneet EU:n turvallisuusstandardeja.

Keväälle on kyselty uutta alkeiskurssia, ja sellainen toki järjestetään, jos osallistujia löytyy riittävästi. Ota meihin siis rohkeasti yhteyttä, jos mielit aloittamaan ratsastusharrastuksen keväällä!


Aloita ratsastusharrastus tehokkaalla alkeiskurssilla! Tapiolan Ratsastuskoululla (sekaryhmä) ja Etelä-Espoon ratsastuskoululla (äijäryhmä) järjestetään lokakuusta alkaen 5+5 kerran alkeiskurssit.

Tapiolassa tunnit ovat sunnuntaisin klo 15.30-16.30, ensimmäinen tunti 7. lokakuuta. Tapiolan ratsastuskoululla on maneesi ja se sijaitsee Otaniemessä osoitteessa Tekniikantie 8, 02150 Espoo.

Etelä-Espoossa tunnit ovat lauantaisin klo 13-14, ensimmäinen tunti 6. lokakuuta. Äijäkurssilla on luvassa rempseää menoa nimensä mukaisesti äijäporukalla! Tallilla ei ole maneesia, joten tunnit pidetään säässä kuin säässä ulkona, mutta onneks äijät ei oo sokerista tehty. 😉 Talli sijaitsee Matinkylässä osoitteessa Kalastajantie 33, 02230 Espoo ja tallille pääsee kätevästi metrolla.

Kurssin toteutuminen edellyttää, että kurssille ilmoittautuu vähintään 5 henkilöä. Tavoitteena on, että 10 kerran jälkeen hallitset hevosen kaikissa askellajeissa (Etelä-Espoo on luvannut myös hyppäämistä toisella 5 kerran osuudella). Kurssiin sisältyy yhteensä 5+5 tuntia ( 5krt yht. 175e).

Tallille kannattaa saapua hyvissä ajoin ennen tunnin alkua, jotta ehdit tutustua talliin ja sen käytäntöihin.

Alkeiskurssilla varusteiksi sopivat esimerkiksi kumisaappaat tai muut leveä- ja matalakorkoiset kengät, mukavat ja joustavat housut sekä käsineet. Kypärän voi lainata tallilta.

Sitova ilmoittautuminen aukeaa 9.9. ja päättyy pe 28.9., osallistuminen edellyttää TERAn jäsenyyttä (liittyä voit tapahtumakalenterin kautta). Kurssi täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Lähetämme sinulle laskutustiedot sähköpostitse ilmoittautumisajan päätyttyä.

Tera ei vakuuta kurssille osallistujia, joten tarkistathan tapaturmavakuutuksesi voimassaolon.

Hups! Emme löytäneet lomakettasi.