Kaarteiden hyvä ratsastus tekee onnistuneen radan. Kun ratsukko löytää hyvän rytmin ja laadukkaan tasapainoisen laukan kaarteessa esteiden välissä, on esteille lähestyminen paljon helpompaa. Tällä kurssilla pureudutaan Anne Nuutisen johdolla erilaisiin kaareviin linjoihin, jotka ovat monelle radan “make it or break it” hetkiä. Kun linjat sujuvat, pääsemme pureutumaan itse esteradan ratsastukseen. Luvassa on oivaa treeniä joko pelkäksi mielenvirkistykseksi, tai lähestyvää kisakautta silmällä pitäen!

STALL SOLBACKAN ESTEKURSSI
perjantaisin klo 16-17
6 hlö ryhmä, 195 e, 11.3.-8.4.
http://www.stallsolbacka.fi/

KURSSIN SISÄLTÖ
Kurssilla hiotaan kaarevien linjojen ratsastamista erilaisilla tehtävillä ja kun ne sujuvat, tarkoitus on pureutua kokonaisen radan ratsastamiseen.

TAITOTASOVAATIMUS
Tärkeintä on, että olet ratsastanut aikaisemmin noin 80cm tehtäviä sujuvasti. Jotta kurssin aiheesta saisi mahdollisimman paljon irti, sinun on pystyttävä kontrolloimaan hevosen laukkaa esteiden välillä.

KYYDEISTÄ
Tallilla on puitteet ja kalusto kohdallaan, mutta syrjäisen sijainnin vuoksi tunnille järjestetään kimppakyydit. Kurssi toteutuu, jos ilmoittautuneista löytyy riittävästi autollisia, jotka suostuvat tarvittaessa kyyditsemään muita kurssilaisia. Bensakulut jaetaan autoseurueen kesken.

ILMOITTAUTUMISESTA
Ilmoittautuminen on sitova ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä, kuitenkin niin, että autollisia voidaan tarvittaessa nostaa jonon ohi kyytien takaamiseksi. Tästä syystä ilmolomake hyväksyy enemmän vastauksia, kuin kurssilla on paikkoja. Antamaasi sähköpostiin lähetetään vahvistus kurssin toteutumisesta, mukaan mahtumisestasi ja lasku ilmoittautumisajan päätyttyä 5.3. Kurssi on kokonaisuus, johon ilmoittautuja sitoutuu. Mikäli et pääse tunnille, voit koittaa myydä sen Facebookissa Troijan ja Teran tuntipörssissä tai Teran telegram-ryhmässä. Koska sairastumisia/loukkaantumisia saattaa kuitenkin tulla, siitä tulee ilmoittaa välittömästi tallille (Opettajan puhelin 040-125 3114).

Koska kurssi alkaa jo 11.3., kurssin ilmoa ollaan lykätty iltaan. Ilmoittautuminen avataan 3.3. klo 18.00 Teekkariratsastajien jäsenille.

Pahoittelut. Tämä lomake ei ole enää saatavilla.