Estekurssi on ohi ja kakut syöty. Kurssiin sisältyi varmasti jokaiselle henkilökohtaisia ylä- ja alamäkiä, mutta vikalla tunnilla rataa ratsastaessa näkyi, kuinka kaikki olivat saaneet jonkin alkukurssin haasteen selätettyä: oli se sitten esteistunnassa, rentoudessa, ratatemmossa tai terävyydessä. Solbacka saikin vikalla kerralla kiitosta niin puitteista, ratsuista kuin opetuksesta, ja Tera kyllä mielellään järjestää näitä kursseja lisää, kunhan osallistujia riittää! Kevään viimeisen Solbacka-kurssin RE60-70 ilmo avautuu pikapuoliin.


Solbackaa on nyt kehuttu ja jatkoa toivottu, joten kevätkaudelle on luvassa kolme eri kurssia perjantain klo 16 tuntipaikalla! Ensimmäisenä järjestetään 6 kerran estekurssi 17.1.-21.2. (215e)

Tallilla on puitteet ja kalusto kohdallaan, mutta syrjäisen sijainnin vuoksi kurssille järjestetään kimppakyydit sikäli mikäli ryhmä saadaan kasaan ja kurssi toteutuu.

STALL SOLBACKAN ESTEKURSSI
perjantaisin klo 16-17
RE 80-90cm, 6 hlö ryhmä, 215e/6krt, 17.1.-21.2.
http://www.stallsolbacka.fi/

(Muut kurssit: kankikurssi 215e/6krt, 28.2.-3.4. & estekurssi RE60-70 215e/6krt, 17.4.-29.5. (pl 1.5.))

TASOVAATIMUKSET
Hevosen hallinta kaikissa askellajeissa, kyky vaikuttaa hevoseen myös esteistunnassa. Kurssille voi tulla, jos on hypännyt ko korkeustason tehtäviä/ratoja aikaisemmin (min 80 cm) tuntien sujuvuuden takaamiseksi.

KYYDEISTÄ
Solbacka on julkisen liikenteen ulottumattomissa. Kurssi toteutuu, jos ilmoittautuneista löytyy riittävästi autollisia, jotka suostuvat tarvittaessa kyyditsemään muita kurssilaisia. Bensakulut jaetaan autoseurueen kesken.

ILMOITTAUTUMISESTA
Ilmoittautuminen on sitova ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä, kuitenkin niin, että autollisia voidaan tarvittaessa nostaa jonon ohi kyytien takaamiseksi. Antamaasi sähköpostiin lähetetään vahvistus kurssin toteutumisesta ja lasku ilmoittautumisajan päätyttyä 10.1. Kurssi on kokonaisuus, johon ilmoittautuja sitoutuu, eikä tunteja voi lähtökohtaisesti rästiä tai myydä eteenpäin. Koska sairastumisia/loukkaantumisia saattaa kuitenkin tulla, siitä tulee ilmoittaa välittömästi tallille (Nina Tiihonen 040-125 3114) ja neuvotella mahdollisesta rästimisestä.


Hups! Emme löytäneet lomakettasi.