Tera oli kunniakkaasti kolmas tämän vuoden GGP:ssä ja Teran estepuolen edustajat suoriutuivat erittäin ansiokkaasti ratsullaan Kallella, ollen luokan 1. ja 4. Mukana oli myös Teran kannustusjoukkoja, heillä oli varmasti vaikutusta tulokseen! Illallista nautittiin hotellin herkullisessa buffetissa ja iltaa jatkettiin Aulangon ratsastuskoulun tiloissa. GGP oli jälleen upea tapahtuma, ja Tera kiittää Eqvetiä järjestämisestä ja isännöinnistä. Ensi vuonna nähdään taas!


Lähde mukaan tutustumaan eri alojen ja paikkakuntien korkeakouluopiskelijoihin, ratsastamaan, ja ennen kaikkea, pitämään hauskaa! GGP on joka vuosi ollut todella pidetty tapahtuma ja kilpailusuorituksista ei tarvitse ottaa paineita.

Kilpailut alkavat lauantaina 14.4. Hämeenlinnassa klo 13 Aulangon ratsastuskoululla ja suoritusten jälkeen siirrytään illalliselle ravintola Aulankoon ja jatketaan rentoon illanviettoon. Osallistujilla on mahdollisuus lisämaksua vastaan majoittua Cumulus Resort Aulangossa ja nauttia aamupalasta ja kylpylästä sunnuntaina.

Hinta 42,50e, sis. kilpailut, illallisen ja iltaohjelman.
lisähinta 38,50e, sis. yöpymisen Cumulus Resort Aulangossa 2 hengen huoneissa, aamupalan ja kylpylän vapaan käytön

Joukkue täytetään ensisijaisesti AYY:n opiskelijajäsenistä ja toissijaisesti muista opiskelijoista. Jos paikkoja jää auki, myös muut Teran jäsenet ovat tervetulleita.

Jos kilpaileminen ei innosta, mutta haluat lähteä nauttimaan GGP tunnelmasta, voit ilmoittautua mukaan hintaan 24e. (sis. illallisen ja iltaohjelman, majoittuminen erikseen +38,50e)

Ilmoittautuminen on sitova, lisätiedot ja lasku lähetetään ilmoittautuneille sähköpostitse. Tapahtumaan pyritään järjestämään kimppakyyti pääkaupunkiseudulta.

HUOM! Osallistujien tulee olla SRL:n jäseniä tai heillä tulee olla Green Card, koska osallistujia ei ole vakuutettu järjestäjän tai ratsastuskoulun toimesta.