Helteisenä kevätlauantaina järjestettyihin GGP-kisoihin osallistui Teralaisia ennätysmäärä: 2 joukkuetta ja 7 kannustajaa! GGP oli jälleen erittäin onnistunut hyvän mielen tapahtuma, jossa nautittiin hyvästä ruuasta, seurasta ja kisan tuomasta jännityksestä. Vaikka Tera oli kaksinkertaistanut voittomahdollisuutensa, joukkuekilpailun ykkössija meni onneksi Lappeenrantaan, ja Laukka saa kunnian järjestää kilpailut ensi vuonna! Tera oli neljäs ja viides kuudesta joukkueesta.

Kilpailijat kokoontuivat ennen kilpailua nauttimaan lounasta ihanaan maalaismaisemaan. Hawkhill Naturen Klubitalolla oli tarjolla lohi- ja kasviskeittoa lisukkeineen, sekä suussasulavaa jälkiruokaa kahvin kera. Ruuan ääressä hiottiin kilpailutaktiikkaa (kuka unohtaa radan, missä välissä heilutellaan kannustajien tekemiä lakanoita jne.), mutta kisajännitys taisi konkretisoitua useimmille vasta Vihdin ratsutallille siirryttäessä.

Jännitys on ihan ymmärrettävää, koska omaa ratsuaan ei saa tietää etukäteen. Toisaalta tästä syystä suoritusta ei voi ottaa liian tosissaan. 😉 Tavoitteena on vain selvitä siististi radasta vieraalla hevosella vartin verryttelyn jälkeen. Ensin startattiin kouluosuudella. Radan unohtumisia sattui useammassakin joukkueessa – ehkäpä taktisesti. Esteosuudella moista ei käynyt, eikä kukaan suistunut satulasta. 2016 vuoden GGP oli tässä mielessä hurjempi… (Kisan järjestäjänä oli silloin Tera.)

Kilpasuoritusten, palkintojenjaon ja kaksijalkaisten kunniakierrosten jälkeen siirryttiin Eqvetin kerhotilaan Viikkiin, jossa ilta jatkui rennosti jutellen ja visaillen. Teran toinen joukkue kunnostautui tunnistamalla erittäin monipuolisesti erilaisia hevosaiheisia lauluja. Toisen Teran joukkueen tunnistukset taisivat jäädä lauluun “Vieläkö on villihevosia”…

Tera kiittää Eqvetiä mainiosta tapahtumasta ja jää innolla odottamaan, josko kutsu tulisi ensi vuonna La-la-la-lappeen-ra-ra-ra-rantaan!

Alla vielä kuvat Teran kisaajista ratsuineen.

 


Lähde mukaan tutustumaan eri alojen ja paikkakuntien korkeakouluopiskelijoihin rentojen ratsastuskilpailujen merkeissä! GGP on joka vuosi ollut todella pidetty tapahtuma ja omasta kilpailusuorituksesta ei tarvitse ottaa paineita. Mukaan voi lähteä myös vain kannustamaan. Kuten perinteeseen kuuluu, viime vuoden voittaja Eqvet isännöi tämän vuoden kilpailuja. Eqvet on Helsingin yliopiston eläinlääketieteen opiskelijoiden hevoskerho.

Kilpailu alkaa lauantaina 27.4. klo 15.15 Vihdin ratsutallilla. Tätä ennen on lounasta tarjolla klo 13-15 Hawkhill Naturen tiloissa, ja suoritusten jälkeen n. klo 20 siirrytään viettämään rennosti iltaa Eläinlääketieteen kandidaattiyhdistyksen tiloihin Viikkiin.

Gaudeamus Grand Prix on jokavuotinen akateemisten ratsastuskerhojen välinen mestaruuskilpailu. Kilpailu ratsastetaan neljän hengen joukkueissa. Jäsenistä kaksi suorittaa kouluradan (Helppo B K. N. Special 2009) ja kaksi esteradan (70 cm, taitoarvostelu). Sama henkilö ei voi kisata sekä koulua että esteitä. Kilparatsut jaetaan paikan päällä. Teekkariratsastajia voi edustaa maksimissaan 2 joukkuetta, joten ilmoittaudu nopeasti (ilmo aukeaa to 14.3. klo 12)! Kilpailuasuksi riittää siisti ratsastusasu.

Mukaan voi lähteä joko kilpailijana tai kannustusjoukkoihin! Kilpailun viitekehyksen vuoksi Teran joukkue täytetään ensisijaisesti AYY:n opiskelijajäsenistä ilmottautumisjärjestyksessä.

Jos joukkuepaikkoja on vapaana vielä sunnuntaina 17.3. klo 23, täydennetään joukkuetta muista Teran jäsenistä ilmottautumisjärjestyksessä. (Muut Teran jäsenet: ilmottautukaa siis heti ilmon auetessa torstaina, niin olette ekana jonossa!) Kannatusjoukoille ei ole maksimimäärää. Vaikket kilpailisi, tule ihmeessä katsomaan kisoja ja illanviettoon, hinta vain 5e!

  • Hinta kilpailijoille 42,50e, sis. lounaan, kilpailut ja illanvieton.
  • Kannustusjoukoille hinta
    25e/hlö, sis. lounas, kisabuffet ja illanvietto tai
    20e/hlö (pelkkä lounas) tai
    5e/hlö (vain kisabuffa ja illanvietto)

Eqvet ei järjestä illanvieton jälkeistä majoitusta keskitetysti. Majoituksen järjestämisessä yhteistyössä Forenom. Koodilla WEB2019 10 % alennus kaikista Forenom-hotelleihin ja Aparthotelleihin tehdyistä varauksista. Koodi voimassa 31.3.2019 saakka.

Ilmoittautuminen on sitova. Kilpailemaan ilmoittautuneille lähetetään tieto joukkueeseen pääsystä heti, kun joukkueet on saatu kasaan, mutta viimeistään 22.3. Lisätiedot ja lasku lähetetään ilmoittautuneille sähköpostitse. Vihtiin ja illanviettoon pyritään järjestämään kimppakyydit pääkaupunkiseudulta.

HUOM! Kilpailijoilla tulee olla oma vakuutusturva kunnossa tapahtumaan liittyen, Tera eikä Eqvet vakuuta osallistujia.

Kilpailupäivän alustava aikataulu:
13-15 Lounas tarjolla Hawkhill Naturen tiloissa
15.15 Kilpailun avaus ja hevosten jako Vihdin Ratsutallilla
15.40 Koulukilpailun 1. verryttelyryhmä ratsaille
16.00 Koulukilpailu alkaa
17.30 Radan muutostyöt
18.15 Estekilpailun 1. verryttelyryhmä
18.30 Estekilpailu alkaa
20.00 Radan purku ja palkintojen jako
21 –> Illanvietto Eläinlääketieteen kandidaattiyhdistyksen tiloissa


Kilpailijoiden ilmoittautumiset aukeavat torstaina 14.3. klo 12:00 alla olevien linkkien taakse!
Joukkueet on valittu. Kannatusjoukkoihin voi ilmoittautua 18.4. asti.

Ilmoittaudu koulukilpailijaksi tästä

Ilmoittaudu estekilpailijaksi tästä

Ilmoittaudu kannustusjoukkoihin tästä