Nyt on aika kaivaa skimbat kaapin pohjalta ja valmistautua vauhtiin! Lumisen talven kunniaksi Teekkariratsastajat järjestävät hiihtoratsastusta sunnuntaina 7. maaliskuuta maastotalli Preryan suokeilla.

Talli sijaitsee Lohjalla, joten siirtymiset hoituvat kimppakyydeillä. Tallilla tulee olla klo 12, jolloin varustetaan hevoset ja lähdetään hiihtämään tunniksi. Hevosten alkuverryttelyn jälkeen hiihtoa kaikissa askellajeissa ja mahdollisuus joko pelkkään hiihtoon tai ratsastukseen, tai molempiin!

Ratsastus 30 min/15 € ja hiihto 20 min/15 €. Jos haluat puolittaa 20 min hiihdon jonkun kanssa, hinta 7,5 €/puolittaja. Odota vahvistusta tapahtuman toteutumisesta, ennen kun maksat laskun.

Hiihtäjät eivät tarvitse kokemusta hiihtoratsastuksesta, mutta hiihtokokemus on kyllä hyödyksi. Ratsastajien tulee hallita hevoset kaikissa askellajeissa, myös silloin kun ne ovat hiukan pörheämmällä tuulella. Hiihtäjät ottavat mukaan oman kypärän, sukset sekä monot ja suojalasit, esim. laskettelulasit. Teralta löytyy lainaan minisuksia, mutta kokemus on huomattavasti miellyttävämpi laskettelusuksilla… Ratsastajilla oma ratsastusvarustus. Pukeuduthan lämpimästi!

Ilmoittautuminen aukeaa 21.2 klo 13:00. Ilmoittaudu 3.3. mennessä! Kaikkien muiden paitsi hiihdon puolittajien tulee olla Teran jäseniä. Jos kysyntä ylittää tarjonnan, Teralaiset ovat kuitenkin aina etusijalla. Tera eikä Prerya vakuuta osallistujia, joten osallistuminen tapahtuu omalla vastuulla. Ilmoittautuminen on sitova!