Tule mukaan irtotunn(e)ille Ratsastuskoulu Pähkinätytön Tilan yksilölliseen pienryhmäopetukseen. Tunnit järjestetään kahtena tiistaina, 11.10. ja 18.10., ja ne myydään erikseen.

IRTOTUNNIT PÄHKINÄTYTÖN TILALLA

Tiistaina 11.10. ja 18.10. klo 17-18

Max. 5 hlön ryhmä 50€/tunti

Pähkinätytön tila

TUNTIEN SISÄLTÖ

Tuntien sisältö voidaan räätälöidä osallistujien toiveiden mukaisesti, mutta alustavasti tunneilla on tarkoitus keskittyä istuntaan ja tasapainoon. Hallitsethan siis hevosen kaikissa askellajeissa.

KYYDEISTÄ

Tunneille pyritään järjestämään kimppakyydit ja tarvittaessa ilmoittautumisessa priorisoidaan autollisia, jotka ovat valmiita kyyditsemään muita tuntilaisia. Bensakulut jaetaan autoseurueen kesken.

ILMOITTAUTUMISESTA

Ilmoittautuminen on sitova ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä, kuitenkin niin, että autollisia voidaan tarvittaessa nostaa jonon ohi kyytien takaamiseksi. Tunnit myydäät erikseen, mutta niihin ilmoittaudutaan saman lomakkeen kautta. Jos tunneille on paljon halukkaita, pyritään osallistujat tasaamaan niin, että kaikki pääsevät ainakin yhdelle tunnille. Älä tule flunssaoireisena ratsastamaan, vaan ilmoita asiasta heti Teralle. Sinun tulee olla Teran jäsen osallistuaksesi tähän tapahtumaan.

Ilmoittautuminen alkaa 25.9. klo 13 ja päättyy 1.10. klo 13

Tapahtuma on täynnä.