Kokoaminen on ratsastuksen perusta. Se ei suinkaan ala vasta VaB-tasolla, vaan jo paljon aikaisemmin. Kokoaminen alkaa jo siitä hetkestä kun ratsastaja istuu satulaan ja hevosen on alettava kantamaan itseään voidakseen säilyttää tasapainonsa. Ratsastajan on tiedettävä, miltä hevonen tuntuu kun se on koottu, jotta hän voi ruveta vaatimaan sitä itsenäisesti. Miltä se siis tuntuu ja ennen kaikkea, miten siihen pääsee käsiksi? Vastauksia tähän lähdetään jahtaamaan master-opettaja Anne Nuutisen johdolla Stall Solbackassa!

Anne Nuutisen koulukurssi
perjantaisin kello 16-17
5 hlö ryhmä
Hinta 115€
http://www.stallsolbacka.fi/

11.2. Istunnan peruspalikat kuntoon
18.2. Istunta hevosta kootessa
25.2. Hevosen kokoaminen

TASOVAATIMUKSET
Hevosen kokoaminen vaatii ratsastajalta oman kehonsa kokoamiskykyä: tasapainoa ja vahvaa keskivartaloa. Tasapainon ja keskivartalon ei tarvitse olla täydellinen, jotta kokoamista voi harjoitella, mutta sinun tulee pystyä mukautumaan pehmeästi hevosen liikkeeseen kaikissa askellajeissa. Jotta kurssin aiheesta saisi kaiken irti, olethan siis noin HeA-tasolla.

KYYDEISTÄ
Solbacka on julkisen liikenteen ulottumattomissa. Tunti toteutuu, jos ilmoittautuneista löytyy riittävästi autollisia, jotka suostuvat tarvittaessa kyyditsemään muita tuntilaisia. Bensakulut jaetaan autoseurueen kesken. Tera suosittelee kasvomaskien käyttöä automatkan ajan.

ILMOITTAUTUMISESTA

Ilmoittautuminen on sitova ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä, kuitenkin niin, että autollisia voidaan tarvittaessa nostaa jonon ohi kyytien takaamiseksi. Siksi ilmoittautumislomake hyväksyy enemmän vastauksia kuin kurssilla on paikkoja. Antamaasi sähköpostiin lähetetään vahvistus kurssin toteutumisesta ja mukaan pääsystä ilmoittautumisajan päätyttyä 1.2., tai jo aikaisemmin, jos kurssi täyttyy ennen sitä.

Stall Solbacka käyttää Hopotia, ja kurssille osallistumisen edellytyksenä on Hopoti-käyttäjätunnus. (muistathan tykätä Stall Solbackasta, jotta talli löytää käyttäjätunnuksesi!)

HUOM! Tunneista ole rästioikeutta. Esteen sattuessa voit yrittää myydä tuntisi Troijan ja Teran tuntipörssissä tai Teran telegram-ryhmässä. Älä tule flunssaoireisena ratsastamaan, vaan peru tuntisi Hopotissa.

Ilmoittautuminen avataan 28.1.2022 klo 13.00 Teekkariratsastajien jäsenille, ilmo sulkeutuu 1.2.


Ilmoittautuminen on sulkeutunut