Oletko kiinnostunut kehittämään istuntaasi tarkan silmän alla ja napakoiden ohjeiden avulla? Istunta on kaiken ratsastuksen perusta ja etenkin siirtymiset ovat paikka, jossa se useimmiten “levähtää”. Mikäli haluat perehtyä oman perusratsastuksesi parantamiseen, vastaus on tämä kurssi! Tera järjestää istuntakurssin Solbackassa Anne Nuutisen johdolla. Anne on pitänyt Teralaisille kursseja jo likipitäen vuoden ja on ollut erittäin suosittu.

STALL SOLBACKAN ISTUNTAKURSSI
perjantaisin 16:00-17:00
max 6 hlö ryhmä, 185 €, 17.9.-15.10.
http://www.stallsolbacka.fi/

TASOVAATIMUKSET
Hevosen hallinta kaikissa askellajeissa. Istuntaa voi ja pitää kehittää taitotasosta riippumatta, koska se on siistin ratsastuksen perusta! Tällä kurssilla ratsastajien välillä voi olla suuretkin tasoerot ilman, että se vaikuttaa tuntien sujuvuuteen tai opetuksen tasoon.

KYYDEISTÄ
Solbacka on julkisen liikenteen ulottumattomissa. Kurssi toteutuu, jos ilmoittautuneista löytyy riittävästi autollisia, jotka suostuvat tarvittaessa kyyditsemään muita kurssilaisia. Bensakulut jaetaan autoseurueen kesken. Tera suosittelee kasvomaskien käyttöä automatkan ajan.

ILMOITTAUTUMISESTA
Ilmoittautuminen on sitova ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä, kuitenkin niin, että autollisia voidaan tarvittaessa nostaa jonon ohi kyytien takaamiseksi. Antamaasi sähköpostiin lähetetään vahvistus kurssin toteutumisesta ja lasku ilmoittautumisajan päätyttyä 8.9., tai jo aikaisemmin, jos kurssi täyttyy ennen sitä.

HUOM! Kurssi myydään kokonaisuutena, eikä sillä ole rästioikeutta. Älä tule flunssaoireisena ratsastamaan, vaan ilmoita asiasta heti Teralle ja tallille (opettajan numero 040-125 3114). Voit yrittää myydä tuntisi myös Troijan ja Teran tuntipörssissä Facebookissa.

Ilmoittautuminen avataan 2.9. klo 13.00 Teekkariratsastajien jäsenille.

Pahoittelut. Tämä lomake ei ole enää saatavilla.