Onko parempaa tapaa aloittaa torstaiaamu kuin laadukkaassa opetuksessa hevosen selässä? Neljän kerran istuntakurssilla keskityttiin perusratsastukseen ja jokaisella tunnilla oli oma teema. Keskityimme tunnin kerrallaan keski- ja alavartalon oikeaan asentoon, käden oikeaan paikkaan, kääntäviin apuihin ja asennon säilyttämiseen siirtymisissä. Hiottavaa omassa ratsastuksessa löytyi kyllä ihan joka osa-alueella, mutta kehityskohtien tiedostaminen on ensimmäinen askel niiden parantamiseen! Kiitos Tiinalle oikein hyödyllisistä neuvoista ja Stall Solbackalle kurssin mahdollistamisesta!


Oletko kiinnostunut kehittämään istuntaasi tarkan silmän alla ja napakoiden ohjeiden avulla? Tera järjestää Solbackassa Tiina Tarkkalan (www.tiinatarkkala.fi ) istuntakurssin torstaiaamuisin 5.-26.11. Tiina on pitänyt nyt Teralaisille laukanvaihtokurssia, ja on ollut erittäin pidetty opettaja. Moni erittäin kokenutkin ratsastaja on saanut uusia ahaa-elämyksiä, erityisesti istuntaan ja apujen käyttöön liittyen! Hinta 160e, yht. 4 kertaa.

STALL SOLBACKAN ISTUNTAKURSSI
torstaisin 9.30-10.30
5 hlö ryhmä, 160e, 5.-26.11.
http://www.stallsolbacka.fi/

TASOVAATIMUKSET
Hevosen hallinta kaikissa askellajeissa. Istuntaa voi ja pitää kehittää taitotasosta riippumatta, koska se on siistin ratsastuksen perusta! Tällä kurssilla ratsastajien välillä voi olla suuretkin tasoerot ilman, että se vaikuttaa tuntien sujuvuuteen tai opetuksen tasoon.

KYYDEISTÄ
Solbacka on julkisen liikenteen ulottumattomissa. Kurssi toteutuu, jos ilmoittautuneista löytyy riittävästi autollisia, jotka suostuvat tarvittaessa kyyditsemään muita kurssilaisia. Bensakulut jaetaan autoseurueen kesken. Tera suosittelee kasvomaskien käyttöä automatkan ajan.

ILMOITTAUTUMISESTA
Ilmoittautuminen on sitova ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä, kuitenkin niin, että autollisia voidaan tarvittaessa nostaa jonon ohi kyytien takaamiseksi. Antamaasi sähköpostiin lähetetään vahvistus kurssin toteutumisesta ja lasku ilmoittautumisajan päätyttyä 15.10., tai jo aikaisemmin, jos kurssi täyttyy ennen sitä.

HUOM! Kurssi myydään kokonaisuutena, eikä sillä ole rästioikeutta, paitsi sairaustapauksissa. Älä tule flunssaoireisena ratsastamaan, vaan ilmoita asiasta heti Teralle ja tallille (opettajan numero 040-125 3114) ja sovi rästimisestä tallin kanssa (8 hlö ryhmätuntipaikoilla). Voit yrittää myydä tuntisi myös Troijan ja Teran tuntipörssissä Facebookissa.

Ilmoittautuminen avataan 5.10. klo 13.00 Teekkariratsastajien jäsenille.