Tervetuloa Teekkariratsastajien sääntömääräiseen kevätkokoukseen ja Teran Ylvään Ratsun suunnitteluworkshopiin sunnuntaina 25.2.2018 klo 14.30, Otarannan kerhotilaan (Otaranta 8 B kellarikerros, 02150 Espoo). Kevätkokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat.

Ohjelmassa on kevätkokouksen lisäksi asiantuntijaluento turvallisuudesta ratsain (jatkoa syyskokouksesta) ja Teran uuden, Ylvään Ratsun suunnittelua.

Teekkariratsastajat täyttää 30 vuotta ja ansaitsee oman maskotin, Ylvään Ratsun. Ratsulla tulee olemaan tärkeä edustustehtävä seuraavat kolmekymmentä vuotta mm. Otatarhan ajoissa, Otasuunnistuksessa, Laskiaisriehassa ja monissa muissa tapahtumissa. Sen olemuksen kuuluu herättää kunnioitusta, ihailua ja ihmetystä Teekkariratsastajia kohtaan. Minkälaisen ratsun selästä Sinä haluaisit edustaa Teraa?

Tapahtumaan etukäteen ilmoittautuminen ei ole pakollista, mutta tarjolla on pientä purtavaa, joten riittävien tarjoilumäärien arvioimiseksi ilmoittautuminen on toivottavaa.

Käytämme tietojasi vain tämän tapahtuman osallistujamäärän ja allergioiden kartoittamiseen, emmekä luovuta tietojasi kolmansille osapuolille.