Aurinkoisena torstai-iltapäivänä Tapiolan ratsastuskoululle kokoontui seitsemän innokasta kokeilijaa tutustumaan hevosten ja ratsastuksen maailmaan! Hevosvalikoimasta löytyi sopiva ratsu jokaiselle, vaikka varsinkin suurempien hevosten selkään kapuaminen osallistujissa pientä jännitystä aiheuttikin. Luotettavan rauhallisesti hevoset kuitenkin kantoivat ratsastajiaan, ja puolen tunnin kokeilun aikana jokainen pääsi kokeilemaan niin hevosen kääntämistä, pysäyttämistä kuin ravaamistakin. Viimeistään kokeilun loppupuolella rentouduttiinkin jo sen verran, että muistettiin kaiken jännittämisen ohella myös hengittää 🙂


Ilmoittaudu mukaan kokeilemaan ratsastusta Otaniemeen Tapiolan Ratsastuskoululle torstaina 21.2. klo 15.

Kokeilun hinta on 15 euroa AYY:n jäsenille ja muille 20e, kokeilun kesto noin puoli tuntia. Teralaiset avustavat tallilla ja taluttavat ensimmäistä kertaa hevosen selässä olevia. Tallille kannattaa saapua hyvissä ajoin ennen kokeilun alkua.

Tapiolan ratsastuskoulu sijaitsee osoitteessa Tekniikantie 8, 02150 Espoo.

Varusteiksi sopivat esimerkiksi kumisaappaat tai muut leveä- ja matalakorkoiset kengät, mukavat ja joustavat housut sekä käsineet. Kypärän voi lainata tallilta tai Teralta.

Ilmoittaudu alla olevalla lomakkeella to 14.2. mennessä! Ilmoittautuminen muuttuu sitovaksi 15.2. ja jos perut osallistumisesi sen jälkeen, sinun tulee silti maksaa kokeilun hinta.

Saat sähköpostiin laskun kokeilusta, jonka voit maksaa joko etukäteen tilisiirrolla, tai paikan päällä TASARAHALLA tai MobilePaylla.

Tera eikä Tapiolan ratsastuskoulu vakuuta ratsastuksen kokeiluun osallistuvia.


Hups! Emme löytäneet lomakettasi.