Solbackasta on tullut Teran vakiopaikka, eikä ihme: laadukas opetus, iso maneesi ja monipuolisesti hevosia, joista pidetään hyvää huolta. Lähde siis muiden Teralaisten kanssa tutustumaan Stall Solbackaan estetunnin merkeissä! Taitotasovaatimus on hyvin maltillinen, hevosen hallinta kaikissa askellajeissa ja hyppykokemusta min 40cm esteistä, joten rohkeasti vaan mukaan!

HYVÄN MIELEN ESTETUNTI max. 50cm
Perjantai 26.2. klo 16-17
6 hengen ryhmä, 37e/hlö
www.stallsolbacka.fi

TAITOTASOVAATIMUS
Hevosen hallinta kaikissa askellajeissa ja estekokemusta 40cm esteistä.

KYYDEISTÄ
Tallilla on puitteet ja kalusto kohdallaan, mutta syrjäisen sijainnin vuoksi tunnille järjestetään kimppakyydit. Tunti toteutuu, jos ilmoittautuneista löytyy riittävästi autollisia, jotka suostuvat tarvittaessa kyyditsemään muita. Bensakulut jaetaan autoseurueen kesken.

ILMOITTAUTUMISESTA
Ilmoittautuminen on sitova ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä, kuitenkin niin, että autollisia voidaan tarvittaessa nostaa jonon ohi kyytien takaamiseksi. Tästä syystä ilmolomake hyväksyy enemmän vastauksia, kuin tunnilla on paikkoja. Antamaasi sähköpostiin lähetetään vahvistus tunnin toteutumisesta, mukaan mahtumisestasi ja lasku viimeistään ilmoittautumisajan päätyttyä 22.2. Tuntia ei voi rästiä, mutta sen voi myydä eteenpäin Troijan ja Teran tuntipörssissä (Facebook).

Ilmoittautuminen avataan 10.2. klo 13.00 Teekkariratsastajien jäsenille. Ilmo sulkeutuu 22.2.