In english below.

Käynti, ravi ja laukka ovat monille ratsastajille tuttuja, mutta mitä ihmettä ovatkaan jog ja lope? Näistä lännenratsastuksen askellajeista pääsemme ottamaan selvää kokeilutunnilla Lahnuksen Ratsastuskoululla.

Mitä: Lännenratsastustunti!
Missä: Lahnuksen ratsastuskoulu, Huhtamäentie 29, Espoo
Milloin: Iltapäivällä lauantaina 11.12.
Hinta: 40€

Vapauta sisäinen karjapaimenesi ja lähde kokeilemaan lännenratsastusta Lahnuksen ratsastuskoululle lauantaina 11.12.! Kokeilun kesto on 60 minuuttia ja hinta 40€. Western-kokeilu soveltuu niin aloittelijoille kuin kokeneemmillekin ratsastajille, sillä tunti räätälöidään osallistujille sopivaksi ja luvassa on uusia elämyksiä lähtötasosta riippumatta. Tunnit järjestetään iltapäivällä n. klo 13 eteenpäin. Järjestämme 1-2 ryhmää suomeksi ja/tai englanniksi, riippuen osallistujista. Tarkemmat kellonajat ja ryhmäjaot ilmoitetaan noin viikkoa ennen kokeilua.

Ilmoittautuminen aukeaa torstaina 18.11. klo 1Teran jäsenille ja maanantaina 22.11. klo 13 Troijan jäsenille. Ilmoittautuminen päättyy tiistaina 30.11. klo 12. Ilmoittautuminen on sitova. Tarvittaessa autollisia voidaan nostaa jonon ohi. Ethän tule ratsastamaan kipeänä! Sairastapauksessa tai muun esteen sattuessa tunnin voi kaupata eteenpäin esimerkiksi Troijan ja Teran tuntipörssissä.


What: Western riding!
Where: Lahnus riding school, Huhtamäentie 29, Espoo
Cost: 40€

Giddy up! Join us for a western riding tryout at Lahnus, Espoo on Saturday 11.12. The lesson is 60 minutes and the price is 40€. No previous riding experience is needed as the lesson will be tailored to suit the group’s needs. Instruction is available in English. Lessons will be held starting from approximately 1pm. We will have 1-2 riding groups in Finnish and/or English. Group division and lesson times will be specified one week in advance according to the amount of sign-ups.

The sign-up form will open for Tera members on Thursday 18.11. at 13.00 and for everyone else on Monday 22.11. at 12.00, and closes on Tuesday 30.11. at 12.00. The sign-up is binding. Please do not attend if you’re not feeling well. In case you can’t attend the lesson, you can try to resell it on Troijan ja Teran tuntipörssi -Facebook -group.

Pahoittelut. Tämä lomake ei ole enää saatavilla.