Osaatko laukanvaihdon? Ihan oikean, valmistellun laukanvaihdon, vai roiskaisetko sinne päin? Tällä kurssilla se vaihto vihdoin puretaan auki ja opetellaan oikein! Tiina Tarkkala on erittäin kokenut ja taitava opettaja, jonka opissa hyvin kokeneetkin ratsastajat saavat uusia ahaa-elämyksiä omaan tekemiseensä.

Tallilla on puitteet ja kalusto kohdallaan, mutta syrjäisen sijainnin vuoksi kurssille järjestetään kimppakyydit sikäli mikäli ryhmä saadaan kasaan ja kurssi toteutuu.

STALL SOLBACKAN LAUKANVAIHTOKURSSI
torstaina klo 15-16
HeA-VaB, 6 hlö ryhmä, 240€/6krt, 16.9.-21.10.
http://www.stallsolbacka.fi/

KURSSISTA
Teeman mukaisesti kurssilla opetellaan koululaukanvaihdot. Monelle on opetettu ”roiskaisemaan” esteiden välissä sinne päin laukanvaihto, mutta miten laukanvaihto valmistellaan ja toteutetaan oikeasti? Kurssilla käydään läpi laukanvaihto siirtymien kautta, ja askeleesta. Jos sujuu, niin miksei voisi kokeilla sarjanakin… Laukanvaihto on VaB-tason liike, mutta sitä voi onneksi harjoitella, vaikkei olisi VaB-tasolla – koska miten sinne tasolle muuten ikinä pääsisi?

TASOVAATIMUKSET
Laukanvaihto askeleessa vaatii ratsastajalta rytmitajua, kehonhallintaa ja kykyä koota hevosta laukassa sekä tuntea takajalkojen liikkeet selkään. Lähtötaitotaso kurssille on HeA.

KYYDEISTÄ
Solbacka on julkisen liikenteen ulottumattomissa. Kurssi toteutuu, jos ilmoittautuneista löytyy riittävästi autollisia, jotka suostuvat tarvittaessa kyyditsemään muita kurssilaisia. Bensakulut jaetaan autoseurueen kesken.

ILMOITTAUTUMISESTA
Ilmoittautuminen on sitova ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä, kuitenkin niin, että autollisia voidaan tarvittaessa nostaa jonon ohi kyytien takaamiseksi. Antamaasi sähköpostiin lähetetään vahvistus kurssin toteutumisesta ja lasku ilmoittautumisajan päätyttyä 8.9. Kurssi on kokonaisuus, johon ilmoittautuja sitoutuu, eikä tunteja voi lähtökohtaisesti rästiä tai myydä. Mikäli et jostain syystä pääse tunnille, ilmoitathan siitä välittömästi Teralle tai suoraan Solbackaan (puh. 040-125 3114)

Ilmo avataan 1.8. klo 13 Teekkariratsastajien jäsenille.

Pahoittelut. Tämä lomake ei ole enää saatavilla.