Tervetuloa maastoestekurssille Ratsastuskoulu Pähkinätytön tilalle elokuussa! Kursssi järjestetään viikoilla 33 ja 34. Tämä neljän kerran kokonaisuus pitää sisällään esteitä sekä kentällä että maastossa.

KURSSI PÄHKINÄTYTÖN TILALLA

Maanantai: 15.8 ja 22.8 klo 19

Keskiviikko 17.8 ja 24.8 klo 20

Max. osallistujamäärä : 4

Neljä kertaa 180€ (45€/h)

Osoite: Odilammentie 62, 02970 Espoo

KURSSIN SISÄLTÖ

Ensimmäinen tunnin sisältö on kentällä perusratsastusta ja puomeja. Muut tunnit esteitä joko maastossa tai kentällä osallistujien toiveiden mukaisesti (esimerkiksi viimeisellä tunnilla on mahdollista hypätä rataa).

KURSSIN TAITOTASOVAATIMUS

Kurssin taitotasovaatimus on 80cm rataesteiden sujuva hyppääminen.

KYYDEISTÄ

Suhteellisen pitkän matkan takia pyritään järjestämään kimppakyydit. Kurssi toteutuu, jos ilmoittautuneista löytyy riittävästi autollisia, jotka suostuvat tarvittaessa kyyditsemään muita kurssilaisia. Bensakulut jaetaan autoseurueen kesken.

ILMOITTAUTUMISESTA
Ilmoittautuminen on sitova ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä, kuitenkin niin, että autollisia voidaan tarvittaessa nostaa jonon ohi kyytien takaamiseksi. Tästä syystä ilmolomake hyväksyy enemmän vastauksia, kuin kurssilla on paikkoja. Antamaasi sähköpostiin lähetetään vahvistus kurssin toteutumisesta, mukaan mahtumisestasi ilmoittautumisajan päätyttyä 8.8. Kurssi on kokonaisuus, johon ilmoittautuja sitoutuu. Älä tule flunssaoireisena ratsastamaan.

Ilmoittautuminen avataan 5.8. klo 11.00 Teekkariratsastajien jäsenille.

Ilmoittautuminen on päättynyt.