Kuuletko jo kavioiden kopinan? Se on täällä vihdoinkin!

Lähde Teekkariratsastajien matkaan maastoesteleirille viikonloppuna 26.8.-27.8. Ypäjän Hevosopistolle. Ypäjän puitteet ovat maastoesteiden hyppäämiseen erinomaiset ja maastoesteitä löytyy hyvin monipuolisesti eri tasoisille ratsastajille. Luvassa on tietenkin myös rentouttavaa yhdessäoloa teralaisten kanssa elokuun auringossa – onko parempaa?

Maastoesteet ovat hieman haastavampia, joten osallistuaksesi sinun tulee olla hypännyt ratana min. 60cm ja hallita hevonen kaikissa askellajeissa. Ratsastajat jaetaan 4-6 henkilön tasoryhmiin, joten kurssille voi osallistua niin vähemmän maastoestekokemusta omaavat henkilöt kuin jo enemmän maastoesteitä hypänneet. Mikäli siis vielä pohdit maastoesteiden kokeilemista ja vauhdin hurma ei haittaa, nyt olisi oiva tilaisuus tarjolla! Leiriläisten käytössä on hevosopiston hyvin koulutetut ja osaavat ratsut. Leirillä ratsastetaan kaikkina kolmena päivänä; ensin perjantaina tutustutaan hevosiin kentällä ja sitten seuraavina päivinä edetään maastoesteharjoituksiin.

Viikonlopun hinta määräytyy osallistujamäärän mukaan ollen 339€-385€. Leirin majoitus on Ypäjän Hevosopiston tiloissa, sisältäen aamiaisen. Muut ruokalut omakustanteisesti. Majoitustiloista löytyy keittiö ruuanlaittoa varten.

Pyrimme järjestämään kimppakyydit leirille, joten mainitsethan ilmolomakkeessa, jos sinulla on auto käytössäsi.

Tera ei vakuuta osallistujia, joten suosittelemme joko SRL:n jäsenyyttä tai Green cardia. Saat lainalta Teralta turvaliivin leirille, jos tarvitset.

Ilmottautuminen on sitova ja aukeaa Teekkariratsastajien jäsenille tiistaina 9.8. klo 13 ja päättyy 11.8. klo 21.

Kaiva siis saappaat kaapin pohjalta, pyyhi pölyt kypärästä ja viritä aistisi maastoesteiden tunnelmaan – Ypäjä odottaa!

Pahoittelut. Tämä lomake ei ole enää saatavilla.