Tästä viikonlopusta ei vauhtia puutu! Lähde hyppäämään maastoesteitä Teekkariratsastajien kanssa huippusuositulle Ruoveden ratsutallille Näsijärvelle. Tämäkin leiriviikonloppu täytyi varata Teralaisia varten reilu vuosi etukäteen, mikä kertoo paikan suosiosta. Tutustu talliin heidän kattavilla nettisivuillaan: http://www.ruovedenratsutalli.fi/
(kansikuva Niinisalon maastoesteleiriltä 2020)

RUOVEDEN RATSUTALLIN MAASTOESTEVIIKONLOPPU
14.-16.5.2021
5,5h ratsastusta
5+5 tasoryhmät, yht. 10 leiriläistä
230e/hlö
Hinta sisältää majoituksen ja ratsastuksen tallin hevosilla opetuksineen. Majoitustiloissa on keittiö, jossa leiriläiset laittavat omakustanteisesti ruokansa.

LEIRIOHJELMA
Perjantai
17.30 mennessä saapuminen
19-21 esteratsastusta kentällä (1h/ryhmä)
Leiriläisten omatoimista illanviettoa ja ruokailua, saunomista

Lauantai
Aamupäivän maastoesteharjoitus, 1,5h per ryhmä
Leiriläisten omatoimilounas
Iltapäivän maastoesteharjoitus, 1,5h per ryhmä
Leiriläisten omatoimista ruokailua, saunomista ja illanviettoa

Sunnuntai
maastoesterataharjoitus, 1,5h per ryhmä
14.00 leiri päättyy viimeistään

TAITOTASOVAATIMUS
Varma suorittaminen vähintään 60 cm rataesteillä, hyvä tasapaino. Ryhmät jaetaan tason mukaan (aikaisemmin maastoesteitä hypänneisiin ja ensikertalaisiin). Maastoesteet ovat kiinteitä ja vauhti rataesteitä kovempi, joten asenteen pitää olla “nyt mennään eikä meinata”! Leirillä on turvaliivipakko ja vahva suositus tapaturmavakuutukselle, joka kattaa ratsastamisen. (esimerkiksi SRL:n jäsenyys.) Jos turvaliivisi ja kypäräsi ovat jo nähneet parhaat päivänsä, voit vuokrata Teran kypäriä ja liivejä täältä: https://tera.ayy.fi/varustevuokraus/

KYYDEISTÄ
Leirille järjestetään kimppakyydit. Leiri toteutuu, jos ilmoittautuneista löytyy riittävästi autollisia, jotka suostuvat tarvittaessa kyyditsemään muita kurssilaisia. Bensakulut jaetaan autoseurueen kesken.

ILMOITTAUTUMISESTA
Ilmoittautuminen on sitova ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä, kuitenkin niin, että autollisia voidaan tarvittaessa nostaa jonon ohi kyytien takaamiseksi. Tästä syystä ilmolomake hyväksyy enemmän vastauksia, kuin leirillä on paikkoja. Antamaasi sähköpostiin lähetetään vahvistus leirin toteutumisesta, mukaan mahtumisestasi ja lasku ilmoittautumisajan päätyttyä 21.3.2021.

HUOM! Leirillä ei ole peruutusoikeutta ilmoittautumisajan päätyttyä. Äkillisissä sairastumistapauksissa hae vahingonkorvausta matkavakuutuksestasi, älä tule flunssaoireisena leirille. Voit yrittää myydä leirisi eteenpäin esimerkiksi Teran ja Troijan tuntipörssissä.

EDIT: Ilmoa siirretty ylimääräisen yhdistyskokouksen alta. Ilmoittautuminen avataan 17.3.2021 klo 13.00 Teekkariratsastajien jäsenille ja suljetaan 24.3.


Pahoittelut. Tämä lomake ei ole enää saatavilla.