In English below. Nyt on aika lyhentää jalustimet ja vaihtaa maneesin kavioura ravirataan, sillä Tera järjestää montékokeilun Vermon ravikoulussa! Kokeilu järjestetään sunnuntaina 19.3.2023 klo 17 alkaen. Kokeiluun on hyvä varata aikaa noin pari tuntia. Monté eli raviratsastus on nimensä mukaisesti raviurheilun ja ratsastuksen yhdistelmä, jossa hevosta ohjataan kärryjen sijaan satulasta käsin. Kokeilussa tutustutaan lajiin ja harjoitellaan montéistuntaa. Vaatimuksena on hyvä perusratsastustaito ja tasapaino, aiempaa kokemusta ravihevosista tai montesta ei tarvitse olla.

Kokeilun enimmäisosallistujamäärä on 12 henkilöä. Kokeilun tarkempi hinta varmistuu osallistujamäärän selvittyä, mutta se tulee olemaan 35-40 € per henkilö. Ilmoittautuminen aukeaa keskiviikkona 3.3.2023 klo 12:00. Osallistujat valitaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Vermoon pääsee myös julkisilla, joten oma auto ei ole välttämätön. Tavallisen ratsastusvarustuksen lisäksi montéssa turvaliivi on pakollinen. Turvaliivin ja kypärän voi tarvittaessa lainata ravikoulusta.

Mitä: montékokeilu
Missä: Vermon ravikoulussa (Ravitie 1)
Milloin: 19.3.2023 klo 17
Hinta: 35-40€

Tera organises a monté try-out at Vermon ravikoulu, Espoo on Sunday 19.3.2023 at 5pm. The try-out takes a couple of hours. Monté is a combination of riding and harness racing. Horses are trotters, but instead of having the driver sitting on a cart horses are saddled. Monté requires good basic riding skills, but experience in harness trotters or monté is not needed.

Maximum number of participants is 12. The try-out costs 35-40 €. Final price will be specified according to the amount of sign-ups. The sign-up form will open on Wednesday 3.3.2023 at 12:00. The monté school is accessible by bus and train. In addition to normal riding equipment, body/back protector is mandatory. If you don’t have one, you can borrow body protector and helmet from monté school.

What: monté try-out
Where: Vermon ravikoulu (Ravitie 1)
When: 19.3.2023 at 5pm
Cost: 35-40€

Ilmoittautuminen on päättynyt. The sign-up is closed.