Kuuletko jo kavioiden kopinan? Se on täällä taas!

Teran perinteinen maastoesteleiri Niinisalossa järjestetään tänä vuonna 27.-29. elokuuta. Mukaan mahtuu max. 7 osallistujaa ja leiri toteutuu vähintään neljän hengen porukalla. Varaa siis paikkasi pian – tämä viikonloppu on yleensä myyty loppuun hetkessä!

Niinisalon puitteet ovat maastoesteiden hyppäämiseen erinomaiset, ja päästiinpä viime vuonna uittamaankin hevosia. Opetuksesta vastaa tänäkin vuonna pitkän linjan ammattilainen Heikki Anttinen. Luvassa on tietenkin myös rentouttavaa yhdessäoloa teralaisten kanssa elokuun auringossa – onko parempaa?

Maastoesteet ovat hieman haastavampia, joten osallistuaksesi sinun tulee olla hypännyt ratana min. 60cm. Ratsastuskoulun hevosilla pääset hyppäämään tasolla 60-80cm (max harraste). Leirillä on perinteisesti ratsastettu kaikkina kolmena päivänä; ensin tutustuttu hevosiin kentällä ja sitten tehty kolme maastoesteharjoitusta.

Viikonlopun hinta on 300€/hlö ratsastuskoulun hevosilla. Leirille tuodaan mukaan omat ruuat ja lakanat. Majoitustiloista löytyy keittiö ruuanlaittoa varten.

Pyrimme järjestämään kimppakyydit leirille, joten mainitsethan ilmolomakkeessa, jos sinulla on auto.

Tera ei vakuuta osallistujia, joten suosittelemme joko SRL:n jäsenyyttä tai Green cardia. Saat lainalta Teralta turvaliivin leirille, jos tarvitset.

Ilmo aukeaa keskiviikkona 31.3. ja päättyy 30.4. Ilmoittautumalla sitoudut maksamaan ilmoittautumismaksun (100 €), jota ei palauteta, jos perut osallistumisesi 30.4. jälkeen. Leirin toteutumisesta ilmoitetaan sähköpostitse 3.5., ja samalla lähetetään maksu ilmoittautumismaksusta. Ilmoittautumismaksu erääntyy 17.5.

Osallistumismaksu (200 €) erääntyy 6.8. Jos käy niin huonosti, että emme pysty koronatilanteen vuoksi järjestämään leiriä elokuussa, palautamme sekä ilmoittautumis- että osallistumismaksun.

Kaiva siis saappaat kaapin pohjalta, pyyhi pölyt kypärästä ja viritä aistisi maastoesteiden tunnelmaan – Niinisalo odottaa!


Ilmoittautuminen on päättynyt.