Teekkariratsastajat palkittiin 7.12.2018 AYY:n yhteisöjaosto Aavan isännöimässä Hugo-gaalassa kunniakirjalla opiskelijahyvinvoinnin tiennäyttäjänä 2018. Tällainen tunnustus tuntuu erityisen hyvältä, koska Tera on ollut maisemissa jo 30 vuotta tuomalla yhteen opiskelevia hevosharrastajia. Tänä vuonna on erityisesti panostettu näkyvyyteen ja se vaikuttaisi kantavan hedelmää – Tera sai vihdoin ansaitsemaansa tunnustusta jo pitkään jatkuneesta toiminnastaan.

Haluamme nöyrästi kiittää kaikkia Teraa Aavalle suositelleita; tämä antaa lisää intoa olemaan vieläkin ahkerampia, jotta Tera voisi jatkossa tavoittaa yhä enemmän hevosharrastajia ja harrastuksesta kiinnostuneita ja tarjota monipuolista toimintaa jokaiselle!

 

Mitä muuta vuonna 2018 Terassa tapahtui?

 

Ratsastustapahtumia järjestettiin yhteensä 11 kappaletta, joista nostettakoon suuren suosion saaneet ratsujousiammunnan(1) päiväkurssit(2) ja kenttäleirit.

Ratsujousiammuntakurssi

Niinisalon kenttäleiri

 

Muita tapahtumia, eli illanviettoja ym. järjestettiin yhteensä kuusi, joista suurin ja näyttävin oli Teran 30-vuotisjuhlat Villa Elfvikissä.

Tera 30v: puheenjohtajat kevyessä istunnassa

 

Lisäksi Tera oli aktiivinen muiden järjestämissä tapahtumissa: Olimme kolmena päivänä mukana Aallon orientaatioviikolla, sijoituimme Gaudeamus Grand Prixissä kolmanneksi ja osallistuimme Otaniemen yöhön omalla taidepanoksellamme.

Tuliterä teltta ja roll-up orientaatioviikolla

 

Edistimme myös Teran toiminnan puitteita: Teralle hankittiin oma teltta ja mainos roll-up sekä viisi uutta lainakypärää ja -turvaliiviä. Teran uudet nettisivut palvelevat tavoitteitamme tehdä Terasta näkyvämpi ja lähestyttävämpi. Somessa pyhitimme Teran Facebook-ryhmän jäsenten omaksi keskustelunurkaksi, ja jatkossa jäsenten tunnit myydään Teran ja Troijan yhteisessä tuntipörssissä ja keskitämme toimintaan liittyvät julkaisut Teran nettisivuille ja Facebook-sivuille.

Tällä kaikella näyttää olleen positiivinen vaikutus: Teran jäsenmäärä kasvoi tänä vuonna 72% viime vuoteen verrattuna! Tästä on hyvä jatkaa ensi vuodelle, jota luotsaa seitsenhenkinen hallitus.

Tera toivottaa loistavaa uutta vuotta kaikille, ensi vuonna nähdään taas – vieläkin isommin!


P.S. Jäsenilmoittautuminen vuodelle 2019 on jo auki – ilmoittaudu alla tai https://tera.ayy.fi/jaseneksi/

Hups! Emme löytäneet lomakettasi.