Teekkariratsastajat oli jo totuttuun tapaan näkyvästi esillä Aalto-yliopiston orientaatioviikon tapahtumissa! Halusimme tavoittaa mahdollisimman paljon sekä tuoreita fukseja että vanhempiakin tieteenharjoittajia levittääksemme tietoa siitä, mikä ihme se Tera oikein onkaan ja millaista toimintaa meillä on tarjolla.

 

Tiistain Aalto Partyssa Tera oli yhdistänyt voimansa kauppatieteilijöiden ratsastuskerhon KY-Kannuksen kanssa, ja infopläjäyksen kuulemisen lisäksi rastillamme pääsi kokeilemaan (leikki)hevosenhännän kiinnitystä paikalleen sokkona. Homma ei ollutkaan aivan helppoa, kun häntä tuli kiinnittää aikaa vasten siihen kohtaan taulua, johon käsi ensimmäisenä osuu! Tämä vaati kisaajalta vakaata kättä (ja kylmähermoisuutta) sekä hänen kavereiltaan täsmällisiä ohjeita. Onnistuneita suorituksia nähtiin kuitenkin useita, joten palkintoboolit sekä -karkit eivät ehtineet kauaa pöydällämme vanheta, vaan katosivat parempiin suihin.

 

Sihteeri ja puheenjohtaja kepparirastia pitämässä.

 

Keskiviikon ja torstain Otasuunnistuksissa vuorossa oli perusinfon ohella astetta vauhdikkaampaa menoa, kun suunnistajat pääsivät tutustumaan kenttäratsastuksen saloihin Teran luotettavien (keppi)hevosten Rudolfin ja Rosinantten ohjaksissa. Edellisvuoteen verrattuna haastavuutta oli selkeästi enemmän, koska rata oli rinteessä ja seassa oli erilaisia erikoisesteitä. Tämä ei fukseja pelottanut, vaan lisähaastetta (/-pisteitä) kehiteltiin mitä mielikuvituksillisin keinoin. Erityisen suosituksi osoittautui radan suorittaminen tandemina kaksi ratsastajaa per hevonen! Torstain sateisesta säästä huolimatta osallistujien eläytyminen suorituksiin oli molempina iltoina ihailtavaa, ja tyylipisteitä loistavista suorituksista jaettiinkin runsaasti.
 

 Fuksien vauhdikas tyylinäyte tandemista, taitaa olla ristilaukka…

 

Toivottavasti näemme mahdollisimman monia rasteillamme käyneitä myös tulevissa tapahtumissamme, kuten Uusien illassa 25.9.! Illan nimestä huolimatta myös nykyiset jäsenet ovat erittäin tervetulleita; näytetään uusille, että ollaan kivoja ja meillä on kivaa 😉 Ilta on myös hyvä mahdollisuus päästä esittämään toiveita ja ideoimaan tulevia tapahtumia.
 
– Tulkaa siis sankoin joukoin nauttimaan tarjoiluista ja hyvästä seurasta sekä vaikuttamaan toimintaan!
 


P.S. Kerro kaverillesikin, että ratsastuksen kokeilun (pe 4.10.) ilmo on auki! + Solbackan RE80-90 estekurssilla olisi vielä yksi paikka vapaana, ilmottaudu 29.9. mennessä!