Pakkanen paukkui, mutta maneesissa oli hyvä kokeilla ratsastusta kauniina sunnuntai-iltapäivänä! Neljä rohkeaa kokeilijaa kipusi Tapiolan ratsastuskoulun ratsujen selkään testaamaan, kuinka hevonen pysähtyy, kääntyy ja ravaa. Loppujen lopuksi ei ne perusavut ole kovin kummoisia, ja jokainen tänään hevosen selkään noussut voi sanoa ratsastaneensa!


Ilmoittaudu mukaan kokeilemaan ratsastusta Otaniemeen Tapiolan Ratsastuskoululle sunnuntaina 20.1. klo 16. Ole nopea, paikkoja on rajoitetusti ja ne täyttyivät syksyllä ennätysajassa!

Kokeilun hinta on 15 euroa AYY:n jäsenille ja muille 20e, kokeilun kesto noin puoli tuntia. Teralaiset avustavat tallilla ja taluttavat ensimmäistä kertaa hevosen selässä olevia. Tallille kannattaa saapua hyvissä ajoin ennen kokeilun alkua.

Tapiolan ratsastuskoulu sijaitsee osoitteessa Tekniikantie 8, 02150 Espoo.

Varusteiksi sopivat esimerkiksi kumisaappaat tai muut leveä- ja matalakorkoiset kengät, mukavat ja joustavat housut sekä käsineet. Kypärän voi lainata tallilta tai Teralta.

Tapahtuman yhteyshenkilö: Teran pj Heidi Strengell, heidi .m. strengell ät aalto .fi

Ilmoittaudu alla olevalla lomakkeella to 17.1. mennessä! Ilmoittautuminen muuttuu sitovaksi 17.1. ja jos perut osallistumisesi sen jälkeen, sinun tulee silti maksaa kokeilun hinta.

Saat sähköpostiin laskun kokeilusta, jonka voit maksaa joko etukäteen tilisiirrolla, tai paikan päällä TASARAHALLA tai MobilePaylla.

Tera eikä Tapiolan ratsastuskoulu vakuuta ratsastuksen kokeiluun osallistuvia.