English speaking people, click here! Ilmoittaudu mukaan kokeilemaan ratsastusta Otaniemeen Tapiolan Ratsastuskoululle keskiviikkona 20.10. klo 15.00 (&15.30).

Kokeilu on tarkoitettu AYY:n jäsenille ja kokeilun kesto noin puoli tuntia. Kokeilu maksaa 19€ Teekkariratsastajien uusille jäsenille. Muille kokeilu maksaa 25 €. Jäseneksi voit ilmoittautua täällä!

Kokeilut suoritetaan kahdessa neljän hengen ryhmässä, joista toinen on englanniksi ja toinen suomeksi. Teralaiset avustavat tallilla ja taluttavat ensimmäistä kertaa hevosen selässä olevia. Tallille kannattaa saapua hyvissä ajoin ennen kokeilun alkua.

Tapiolan ratsastuskoulu sijaitsee osoitteessa Tekniikantie 8, 02150 Espoo.

Varusteiksi sopivat esimerkiksi kumisaappaat tai muut leveä- ja matalakorkoiset(<4cm) kengät, mukavat ja joustavat housut sekä käsineet. Kypärän voi lainata tallilta tai Teralta.

Sitova ilmoittautuminen alkaa 8.10. klo 13:00 ja päättyy 13.10. samaan aikaan. Ensimmäinen lomake on virallinen ilmoittautuminen ja toinen jonopaikkoja varten. Paikkoja on rajoitetusti ja ryhmät menevät nopeasti täyteen, joten ilmoittaudu ajoissa! Jos sinulle tulee flunssaoireita, peru osallistumisesi välittömästi, jotta pystymme antamaan paikkasi jonossa olevalle. Peru osallistumisesi viimeistään 18.10, tai joudut maksamaan osallistumismaksun.

Sinun ei tarvitse olla Teekkariratsastajien jäsen osallistuaksesi ratsastuksen kokeiluun.

Saat ilmoittauduttuasi sähköpostiisi laskun, jonka voit maksaa joko etukäteen tilisiirrolla, tai paikan päällä MobilePaylla.

Tapiolan ratsastuskoulu on Suomen ratsastajainliiton (SRL) jäsentalli, ja ratsastuksen kokeilija on vakuutettu SRL:n toimesta satunnaisratsastajana.

Pahoittelut. Tämä lomake ei ole enää saatavilla.

Hups! Emme löytäneet lomakettasi.