Ratsastuksen kokeilu ylitti kaikki odotukset! Ilmoittautuminen meni täyteen lisäryhmää myöten, ja lopulta Tapiolan ratsastuskoululla oli 12 innokasta kokeilijaa sunnuntaina. Jokainen kokeilija voi sanoa ratsastaneensa: harjoittelimme liikkeellelähtöä, pysähtymistä ja kääntämistä avustajan kanssa tai ilman. Tätähän se ratsastus on – haluttuun suuntaan menoa siinä tahdissa ja askellajissa kuin ratsastaja haluaa. Ravi oli kuulemma pompottavaa, mutta kyllä se istunta siitä harjaantuu!

Tapiolassa oli kiltit ja rauhalliset hevoset, jotka kuljettivat tasaisesti myös arempaa ratsastajaa ja opettajamme Johannan ohjeilla ja kannustuksella (myös englanniksi) jokainen sai toivottavasti hieman esimakua siitä, miltä yhden hevosvoiman kanssa työskentely tuntuu. Tästä se matka alkaa, toivottavasti mahdollisimman moni kokeilijoista aloittaa lokakuun alkeiskurssillamme!


Ilmoittaudu mukaan kokeilemaan ratsastusta Otaniemeen Tapiolan Ratsastuskoululle sunnuntaina 23.9 klo 15-16. Kokeilun hinta on 10 euroa ja kesto noin puoli tuntia. Varaathan tasarahan mukaan, maksu suoritetaan paikan päällä. Teralaiset avustavat tallilla ja taluttavat ensimmäistä kertaa hevosen selässä olevia. Tallille kannattaa saapua hyvissä ajoin ennen kokeilun alkua.

Tapiolan ratsastuskoulu sijaitsee osoitteessa Tekniikantie 8, 02150 Espoo.

Varusteiksi sopivat esimerkiksi kumisaappaat tai muut leveä- ja matalakorkoiset kengät, mukavat ja joustavat housut sekä käsineet. Kypärän voi lainata tallilta.

Tapahtuman yhteyshenkilö: Teran pj Eevis, eeva-maija.ekman ät aalto. fi

Ilmoittaudu alla olevalla lomakkeella ke 19.9. mennessä!

P.S. Kokeilusta on hyvä jatkaa alkeiskursseillemme, joita on kaksi: äijäryhmä Etelä-Espoossa ja sekaryhmä Tapiolassa. Lisätietoja: https://tera.ayy.fi/alkeiskurssi-lokakuussa/


Hups! Emme löytäneet lomakettasi.

Hups! Emme löytäneet lomakettasi.