Tule kokeilemaan ratsastusta Kirkkonummella sijaitsevaan Ratsutila Wikneriin. Kokeilutunti on suunnattu kaikille ratsastuksesta kiinnostuneille, ja sinun ei tarvitse olla Teran jäsen tunnille osallistuaksesi. Teralaiset ja Wiknerin henkilökunta ovat avustamassa tallilla ja tunnin aikana.

RATSASTUKSEN KOKEILU
Ajankohta: torstaina 24.3.2022 klo 15-16
Hinta: 39€ (8-9 ratsastajan ryhmässä)
Sijainti: Porkkalantie 230, 02480 Kirkkonummi

TÄRKEÄT TIEDOT
Tunnille tarvitset kumisaappaat tai muut leveä- ja matalakorkoisetkengät, joustavat housut ja sormikkaat. Kypärän (pakollinen varuste) saa lainaukseen tallilta tai Teralta. Tallille kannattaa saapua hyvissä ajoin ennen tunnin alkua, viimeistään 14:30. Tunti saatetaan pitää englanniksi. Ratsutila Wikner on Suomen ratsastajainliiton (SRL) jäsentalli, ja kokeilutunnille tulija on vakuutettu SRL:n toimesta satunnaisratsastajana.

KYYDIT
Ratsutila Wikneriin on mahdollista päästä julkisilla, mutta sen suhteellisen syrjäisen sijainnin takia tunnille pyritään järjestämään kimppakyydit. Ilmoittautumisessa voidaan priorisoida autollisia, jotka ovat valmiita kyyditsemään muita. Bensakulut jaetaan autoseurueen kesken.

ILMOITTAUTUMINEN
Ilmoittautuminen on sitova ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä, kuitenkin niin, että autollisia voidaan tarvittaessa nostaa jonon ohi kyytien takaamiseksi. Tästä syystä lomake hyväksyy enemmän vastauksia, kuin tunnilla on paikkoja. Antamaasi sähköpostiin lähetetään vahvistus mukaan mahtumisestasi ja laskutuksesta ilmoittautumisajan päätyttyä. Ilmoitathan sairaustapauksessa meille mahdollisimman nopeasti.

Ilmoittautuminen aukeaa 9.3.2022 klo 13:00 ja sulkeutuu 17.3.2022 klo 13:00.

Pahoittelut. Tämä lomake ei ole enää saatavilla.