Ratsastuksen kokeilu houkutteli Tapiolan ratsastuskoululle kuusi rohkeaa ja innokasta osallistujaa, joten ratsastimme kahdessa ryhmässä, taluttajien avustamana. Tällä kertaa kokeilu oli erityisesti kansainvälisten opiskelijoiden suosiossa. Osalla ratsastajista oli hieman aikaisempaa kokemusta, toisille taas kokeilu oli ihka ensimmäinen kerta satulassa. Kaikki pärjäsivät mainiosti ja uskaltautuivat ravaamaankin pitkät pätkät, ja kommenttien perusteella mukavaa oli!


English below. Ilmoittaudu mukaan kokeilemaan ratsastusta Otaniemeen Tapiolan Ratsastuskoululle perjantaina 6.3. klo 15.00 (&15.30).

Kokeilu on tarkoitettu AYY:n jäsenille ja maksaa 15 euroa, kokeilun kesto noin puoli tuntia. Teralaiset avustavat tallilla ja taluttavat ensimmäistä kertaa hevosen selässä olevia. Tallille kannattaa saapua hyvissä ajoin ennen kokeilun alkua.

Tapiolan ratsastuskoulu sijaitsee osoitteessa Tekniikantie 8, 02150 Espoo.

Varusteiksi sopivat esimerkiksi kumisaappaat tai muut leveä- ja matalakorkoiset(<4cm) kengät, mukavat ja joustavat housut sekä käsineet. Kypärän voi lainata tallilta tai Teralta.

Ilmoittautuminen alkaa 17.2. ja päättyy maanantaina 2.3. Ilmoittautuminen on sitova, joten jos perut osallistumisesi 2.3. jälkeen, sinun tulee silti maksaa kokeilun hinta. Paikkoja on rajoitetusti ja ryhmät menevät nopeasti täyteen, joten ilmoittaudu ajoissa!

Saat sähköpostiin laskun kokeilusta, jonka voit maksaa joko etukäteen tilisiirrolla, tai paikan päällä TASARAHALLA tai MobilePaylla.

Tapiolan ratsastuskoulu on Suomen ratsastajainliiton (SRL) jäsentalli, ja ratsastuksen kokeilija on vakuutettu SRL:n toimesta satunnaisratsastajana.


Welcome to try out riding at Tapiola riding school on Friday 6th of March at 3 pm (&3:30 pm). The 30min try out is for AYY student members and costs 15 euros.

Tapiola riding school is located next to Otaniemi, at Tekniikantie 8, 02150 Espoo.

Please wear pants that have some flex on them but are not too slippery, and shoes with wide but low heels, eg. rubber boots or combat boots. If you own leather gloves, they are good for riding, but you can also ride with bare hands. Teekkariratsastajat will borrow you a helmet.

Sign up opens on 17.2. and ends on Monday 2.3. The sign up is binding and if you cannot attend, you must still pay for the riding try out. Be quick to sign up, the number of attendees is limited and try outs often fill up fast!

You will receive an email after a succesful sign up with the billing information.


Hups! Emme löytäneet lomakettasi.