Haaveiletko hevosen selkään pääsemisestä, mutta sopivaa tilaisuutta ei ole vielä osunut kohdalle? Hetkesi on koittanut, sillä pääsiäismaanantaina 10.4. pääsevät vasta-alkajat tutustumaan ratsastuksen jaloon lajiin Stall Solbackan kokeilutunnilla! Tunti pidetään klo 16-17. Tämä tapahtuma on myös muille kuin jäsenille, joten houkuttelehan kaverisikin mukaan!

RATSASTUKSEN KOKEILUKERTA STALL SOLBACKASSA

Hinta 50€
www.stallsolbacka.fi

TAITOTASOVAATIMUS
Ei taitotasovaatimuksia

KYYDEISTÄ
Tallilla on puitteet ja kalusto kohdallaan, mutta syrjäisen sijainnin vuoksi tunneille järjestetään kimppakyydit. Kokeilukerta toteutuu, jos ilmoittautuneista löytyy riittävästi autollisia, jotka suostuvat tarvittaessa kyyditsemään muita. Bensakulut jaetaan autoseurueen kesken.

VARUSTEISTA

Talli lainaa kypärän, joten erityisiä ratsastusvarusteita ei tarvitse. Housujen kannattaa olla mukavat ja joustavat, ja kenkien on hyvä olla tukevat sekä likaa kestävät.

ILMOITTAUTUMISESTA
Ilmoittautuminen on sitova. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä, kuitenkin niin, että autollisia voidaan tarvittaessa nostaa jonon ohi kyytien takaamiseksi. Tästä syystä paikkoja näkyy enemmän kuin niitä todellisuudessa on. Osallistumismaksu hyvitetään, mikäli tapahtuma joudutaan perumaan tai osallistuja ei mahdukaan tunnille.

Ilmoittaudu Kide.appissa 2.4. mennessä (vaatii kirjautumisen):

Ratsastuskokeilu / Riding tryout (kide.app)

IN ENGLISH

Come and try horseback riding! A newcomer lesson with no prerequisites shall be organised at Stall Solbacka on Easter Monday (April 10th) at 16 o’clock. This time, no membership is needed!

Price: 50€

www.stallsolbacka.fi

RIDING SKILLS REQUIRED

No requirements!

LIFTS

As the stable is situated outside the Helsinki region, participants in possession of a car are needed to offer others (incl. voluntary helpers) a lift. Hence, we need enough drivers to participate for the course to take place. The fuel expenses will be shared among the participants.

EQUIPMENT

The helmet will be lent by the stable.

REGISTRATION

The registration is binding. Register using Kide.app, April 2nd at latest:

Ratsastuskokeilu / Riding tryout (kide.app)

Attention! Due to the fact that we must arrange lifts, there are more places available at Kide.app than there in reality are. However, if the event is cancelled by the organisers or there isn’t space for the last ones, the payment will be returned.