Ratsujousiammunnan kurssi täyttyi hetkessä ja oli niin onnistunut, että Tera suunnittelee jo jatkoa. Itse kurssipäivälle sattui aivan upea keli! Ensin harjoiteltiin ampumista maasta ja haettiin kentällä tasapainoa ratsain ilman ohjia, kunnes siirryttiin kujalle ampumaan ratsun selästä.


Kauan odotettu ratsujousiammunnan alkeiskurssi on vihdoin järjestymässä!

Päivänmittainen kurssi tutustuttaa ratsastusjousiammunnan perustaitoihin. Kurssilla tehdään monipuolisia istunta- ja kehonhallintaharjoitteita, opetellaan ratsujousiammunnan perusteet ampumalla ensin maasta ja lopuksi hevosen selästä. Kurssi edellyttää perusratsastustaitoja.

Kurssin opettajana toimii Suomen Ratsastusjousiampujain liiton kouluttaja Anna Minkkinen. Kurssille mahtuu 10 henkilöä, jotka jaetaan kahteen 5 hengen tasoryhmään. Hevoset ovat turvallisia ja ratsastusjousiammuntaan koulutettuja.

Kurssi toteutetaan lauantaina 19.5. Hertsby Stallsgårdin tallilla Sipoossa (Herralantie 227, 04130 Sipoo), jonne kuljemme kimppakyydeillä.
Kurssin hinta on 100€/hlö, joka sisältää hevosvuokran, tilavuokran ja opetuksen. Maksutiedot lähetetään ilmoittautuneille.

Kurssin alustava aikataulu:
Klo. 10:00 Aloitus
Klo. 10:15 Maasta ammuntaa
Klo. 13 Lounastauko
Klo. 14 Hevosten laittaminen
Klo. 14:30-15:30 Ryhmä A ratsujousiammunta
Klo. 15:30-16:30 Ryhmä B ratsujousiammunta
Klo. 17 loppusanat ja kiitokset

Varmista paikkasi ilmoittautumalla mahdollisimman pian! Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Kerro ratsastuskokemuksestasi sekä kurssia koskevia toiveitasi ilmoittautumisen yhteydessä!