In English below.

Tästä viikonlopusta ei vauhtia puutu! Lähde hyppäämään tai hiomaan kouluratsastuskuvioita Teekkariratsastajien kanssa huippusuositulle Ruoveden ratsutallille Näsijärvelle. Tämäkin leiriviikonloppu täytyi varata Teralaisia varten reilu vuosi etukäteen, mikä kertoo paikan suosiosta. Tutustu talliin heidän kattavilla nettisivuillaan: http://www.ruovedenratsutalli.fi/
(kansikuva Solbackasta)

Aiemmasta poiketen leirillä on sekä este-, että kouluryhmät! Esteryhmän on mahdollista mennä myös maastoesteille kelin niin salliessa, mutta emme uskalla sitä luvata etukäteen!

RUOVEDEN RATSUTALLIN RATSASTUSLEIRI
11.-13.11.2022
5,5h ratsastusta
5+5 koulu- ja esteryhmät, yht. 10 leiriläistä
272 €/hlö
Hinta sisältää majoituksen ja ratsastuksen tallin hevosilla opetuksineen. Majoitustiloissa on keittiö, jossa leiriläiset laittavat omakustanteisesti ruokansa.

LEIRIOHJELMA
Perjantai
17.30 mennessä saapuminen
19-21 ratsastusta (1h/ryhmä)
Leiriläisten omatoimista illanviettoa ja ruokailua, saunomista

Lauantai
Aamupäivän ratsastus, 1,5h per ryhmä
Leiriläisten omatoimilounas
Iltapäivän ratsastus, 1,5h per ryhmä
Leiriläisten omatoimista ruokailua, saunomista ja illanviettoa

Sunnuntai
ratsastus, 1,5h per ryhmä
14.00 leiri päättyy viimeistään

TAITOTASOVAATIMUS (ei koske kouluryhmää)
Varma suorittaminen vähintään 60 cm rataesteillä, hyvä tasapaino. Ryhmät jaetaan tason mukaan (aikaisemmin maastoesteitä hypänneisiin ja ensikertalaisiin). Maastoesteet ovat kiinteitä ja vauhti rataesteitä kovempi, joten asenteen pitää olla “nyt mennään eikä meinata”! Leirillä on turvaliivipakko maastoesteillä ja vahva suositus tapaturmavakuutukselle, joka kattaa ratsastamisen. (esimerkiksi SRL:n jäsenyys.) Jos turvaliivisi ja kypäräsi ovat jo nähneet parhaat päivänsä, voit vuokrata Teran kypäriä ja liivejä täältä: https://teekkariratsastajat.fi/varustevuokraus/

Kouluryhmälle riittää hevosen hallinta kaikissa askellajeissa.

KYYDEISTÄ
Leirille järjestetään kimppakyydit. Leiri toteutuu, jos ilmoittautuneista löytyy riittävästi autollisia, jotka suostuvat tarvittaessa kyyditsemään muita kurssilaisia. Bensakulut jaetaan autoseurueen kesken.

ILMOITTAUTUMISESTA
Ilmoittautuminen on sitova ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä, kuitenkin niin, että autollisia voidaan tarvittaessa nostaa jonon ohi kyytien takaamiseksi. Tästä syystä ilmolomake hyväksyy enemmän vastauksia, kuin leirillä on paikkoja. Antamaasi sähköpostiin lähetetään vahvistus leirin toteutumisesta, mukaan mahtumisestasi ja lasku ilmoittautumisajan päätyttyä 14.10.2022

HUOM! Leirillä ei ole peruutusoikeutta ilmoittautumisajan päätyttyä. Äkillisissä sairastumistapauksissa hae vahingonkorvausta matkavakuutuksestasi, älä tule flunssaoireisena leirille. Voit yrittää myydä leirisi eteenpäin esimerkiksi Teran ja Troijan tuntipörssissä.

Ruovesi riding weekend

On this weekend you can choose between jumping and dressage! Jumping group may have a go on the cross- country jumps if the weather allows. You can have a look on stable website: http://www.ruovedenratsutalli.fi/
(Cover photo from Stall Solbacka)

Ruovesi Riding weekend

11.-13.11.2022
5,5h of riding
5+5 person dressage + jumping groups total max of 10
272 € per person
The price covers riding and accommodation, the food is excluded and will be prepared by the participants themselves.

PROGRAM
Friday
17.30 arrival
19-21 riding (1h per group)

Self-directed get together, dining and sauna.

Saturday
Morning ride, 1,5h per group
Self-hosted lunch

Afternoon ride, 1,5h per group
Self-directed get together, dining and sauna.


Sunday
Morning ride, 1,5h per group
14.00 camp ends by the latest

NEEDED EXPERIENCE(only for jumping)

At least 60cm course, good balance. On the cross-country jumps body protector is mandatory, and strong recommendation for riding insurance. You can rent a helmet and a body protector from the Teekkariratsastajat!
https://teekkariratsastajat.fi/varustevuokraus/

For the dressage group, handling a horse in all gaits is enough.

GETTING THERE
There will be a joint ride organized between the participants, the price of the fuel will be divided between the participants.

ABOUT THE SIGN UP

Sign up is binding after it has closed. The seats will be assigned in the sign up order, although people with a car may have a right to override if not enough cars otherwise. The confirmation email and bill will be sent in the given email after the sign up has closed 14th of October. You have to be a member of Teekkariratsastajat to attend the event.

ATTENTION! The camp has no right to cancellation after the sign up has closed. In the unexpected sickness you may try sell the seat forwards e.g. in the Teekkariratsastajat Telegram group.


Pahoittelut. Tämä lomake ei ole enää saatavilla.