Teran vuotuinen syyskokous pidettiin pikkujoulujen yhteydessä lauantaina 21.11.2020 Otarannan kattosaunalla.
Tapahtumaa edelsi suosittu lännenratsastuskokeilu Lahnuksen ratsastuskoululla.

Koronapandemian vuoksi ensimmäistä kertaa osa kokouksen osallistujista liittyi mukaan videopuhelun avulla,
mikä todettiin kohtalaisen toimivaksi ratkaisuksi. Muutamalle paikallaolijalle oli tarjolla jouluista riisipuuroa, glögiä, hedelmäsalaattia ja piparkakkuja.

Vuoden 2021 hallitukseen löytyi mukavasti sekä uusia että vanhoja jäseniä.
Uuteen hallitukseen valittiin:

Puheenjohtaja: Rimma Hänninen
Rahastonhoitaja: Taija Närjänen
Vararahastonhoitaja: Mikko Närjänen
Sihteeri: Iida Hakola
Jäsensihteeri: Axel Ojutkangas
Hallituksen jäsen: Riina Kostiainen

Onnea uudelle hallitukselle!


Tervetuloa Teran pikkujouluihin ja sääntömääräiseen syyskokoukseen Otarannan kattosaunalle klo 17-23! (Syyskokous klo 18, ks. esityslista sivun lopusta)

Tarjolla herkullista ruokaa ja juotavaa, ohjelmanumeroita ja tietenkin illan jännittävin osuus, nimittäin vuoden 2021 hallituksen valitseminen! Olethan huomannut päivän hevosaktiviteetin eli lännenratsastuskokeilun Lahnuksen ratsastuskoululla, jonka jälkeen on mukava tulla Otarantaan saunomaan ja jakamaan western-fiiliksiä.

Kiinnostaako hallituksen jäsenyys kaudelle 2021? Hallituksen jäsenenä pääset vaikuttamaan Suomen suurimman akateemisen ratsastusseuran toimintaan; järjestämään tapahtumia, tutustumaan uusiin ihmisiin ja kartuttamaan kokemusta yhdistysmaailmasta. Varma plussa CV:ssä! Teran tarkoituksena on edistää jäsentensä ja erityisesti opiskelijoiden harrastusmahdollisuuksia, eli tapahtumien järjestäminen on toiminnan keskiössä. Tapahtumanjärjestäjänä ja vastuuhenkilönä sinulla on etuajo-oikeus ilmoittautumiseen, joten hallituksen jäsenenä varmistat paikkasi suosituimmissa ratsastustapahtumissa! Hallituksen jäseneksi voi ryhtyä kuka tahansa Teran jäsen, vain puheenjohtajan tulee olla myös AYY:n jäsen.

Vallitsevan tilanteen vuoksi tapahtumaan on pakollinen ennakkoilmoittautuminen.* Mikäli näyttää siltä, että syyskokoukseen on halukkaita osallistujia enemmän kuin kattosaunalle voi turvallisesti ottaa sisään, olemme valmiita pitämään kokouksen etäyhteyksiä käyttäen lain 677/2020 4 § nojalla. Linkki kokoukseen lähetetään 20.11. klo 13 mennessä ilmoittautuneille. Voit samalla lomakkeella ilmoittaa jo ennakkoon halukkuudestasi olla osa vuoden 2021 hallitusta, ja jos et pysty fyysisesti osallistumaan kokoukseen, voimme varmistaa etäyhteyden avulla, että olet käytettävissä.

*Tera huolehtii osallistujien turvallisuudesta myös kiinnittämällä erityistä huomiota tarjoilujen hygieniaan, ja että jokainen voi halutessaan ylläpitää turvavälejä. Kattosaunalla on parvekkeet, joissa käydä tuulettumassa, sekä niiden kautta on helppo tuulettaa myös itse tilaa tapahtuman aikana.

Tapahtuma on vain Teekkariratsastajien jäsenille. Otarannan kattosauna sijaitsee osoitteessa Otaranta 8 E, ylin kerros, 02150 Espoo.
ESITYSLISTA  

Teekkariratsastajien syyskokous 21.11.2020 klo 18.00 (Otaranta 8E, 02150 Espoo ja Zoom-etäyhteys)  

1. Kokouksen avaus
2. Kokouksen järjestäytyminen
3. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus
4. Kokouksen työjärjestys
5. Hallituksen puheenjohtajan, sihteerin, rahastonhoitajan sekä muiden hallituksen jäsenten valinta seuraavaksi toimikaudeksi;
6. Kahden (2) tilintarkastajan sekä 1. ja 2. varatilintarkastajan valinta seuraavaksi toimikaudeksi
7. Hallituksen laatima toimintasuunnitelma tulevalle toimikaudelle
8. Hallituksen laatima talousarvio tulevalle toimikaudelle
9. Yhdistyksen liittymismaksujen ja jäsenmaksujen suuruus
10. Jäsenmaksujen maksamisen eräpäivä
11. Muut kokouskutsussa mainitut asiat  
i. Ehdotus yhdistyksen sääntöjen päivittämisestä:
– Korvataan säännöissä TKY AYY:llä ja tilintarkastajat toiminnantarkastajilla, sekä vaihdetaan yhdistyksen kokousten kokoonkutsumiskanaviksi jäsensähköpostilista ja nettisivut. (Hyväksytty ensimmäisen kerran kevätkokouksessa 17.02.2020.)
– Yhdistysten kokousten pitämisen mahdollistaminen etäyhteyksillä  
12. Kokouksen päättäminen.