Onko edellisestä hyppykerrasta päässyt vierähtämään jo tovi? Aiheuttaako ajatus esteistä epävarmuutta ja haluat saada varmuutta tekemiseen ennen edistyneemmille kursseille ilmoittautumista? Tämä kurssi on vastaus juuri siihen!

STALL SOLBACKAN TAKAISIN ESTEILLE -KURSSI
9.6., 11.6., 18.6. klo 16-17
Kolme kertaa 115 €
http://www.stallsolbacka.fi/

KURSSIN SISÄLTÖ
Kurssilla pyritään palauttamaan entinen varmuus ja tuntuma hyppäämiseen. Tunneilla perehdytään oman tasapainon ja sopivan rytmin löytymiseen erilaisten tehtävien avulla! Kun se kuuluisa “perstuntuma” on löytynyt, haastavammillekin tehtäville on helpompaa lähteä.

TAITOTASOVAATIMUS
Kurssin tasovaatimuksena on hevosen hallinta kaikissa askellajeissa ja aikaisempi kokemus hyppäämisestä. Se ei haittaa, vaikka edellisestä hyppy kerrasta olisi kulunut jo pidempi tovi tai olet hypännyt vasta vähän aikaa, onhan kurssin tarkoitus saada aikaan varmuus esteiden ylittämiseen!

KYYDEISTÄ
Tallilla on puitteet ja kalusto kohdallaan, mutta syrjäisen sijainnin vuoksi tunnille järjestetään kimppakyydit. Kurssi toteutuu, jos ilmoittautuneista löytyy riittävästi autollisia, jotka suostuvat tarvittaessa kyyditsemään muita kurssilaisia. Bensakulut jaetaan autoseurueen kesken.

ILMOITTAUTUMISESTA
Ilmoittautuminen on sitova ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä, kuitenkin niin, että autollisia voidaan tarvittaessa nostaa jonon ohi kyytien takaamiseksi. Tästä syystä ilmolomake hyväksyy enemmän vastauksia, kuin kurssilla on paikkoja. Antamaasi sähköpostiin lähetetään vahvistus kurssin toteutumisesta, mukaan mahtumisestasi ja lasku ilmoittautumisajan päätyttyä 25.5. Kurssi on kokonaisuus, johon ilmoittautuja sitoutuu, eikä tunteja voi lähtökohtaisesti rästiä. Esteen sattuessa voit yrittää myydä tuntisi Troijan ja Teran tuntipörssissä tai Solbackan jengi -ryhmässä Facebookissa. Älä tule flunssaoireisena ratsastamaan, vaan peru tuntisi Hopotissa.

Ilmoittautuminen avataan 19.5. klo 13.00 Teekkariratsastajien jäsenille.

Pahoittelut. Tämä lomake ei ole enää saatavilla.