Oletko harrastanut silloin joskus, mutta nyt on ollut sen verran taukoa, että perstuntuma on hukassa? Tapiolan ratsastuskoululla järjestetään takaisin satulaan -kurssi, jolla pääsee turvallisesti palaamaan hevosharrastuksen pariin ja hakemaan itseluottamusta omiin taitoihin. Opitut taidot palaavat kyllä nopeasti, ja uuden oppiminen voi alkaa!

TAKAISIN SATULAAN -KURSSI
5 kertaa, 6.11.-11.12., poislukien 20.11.
5-6 hlön ryhmä
Perjantaisin klo 20-21
Hinta 180 euroa
Tunnit ratsastetaan maneesissa säältä suojassa.

TAITOTASOVAATIMUS
Aikaisempi ratsastuskokemus kaikissa askellajeissa. Mahdolliset tasoerot otetaan huomioon hevosten jaossa. Kurssin tavoitteena on palauttaa se kuuluisa perstuntuma ja itseluottamus omaan tekemiseen hevosen selässä. Kurssin tehtävät mukautetaan ratsastajien tasoon. Jos ja kun uinuvat taidot palautuvat nopeasti, niin ei muuta kuin töihin!

SIJAINTI
Tapiolan ratsastuskoulun sijainti (Tekniikantie 8, Espoo) on täysi 10 ainakin Aalto-yliopiston opiskelijoiden näkökulmasta, ja muualtakin pääsee esim. metrolla tai Jokerilla ihan lähelle, joten jokainen hoitaa itsenäisesti kulkemisensa tallille ja pois. Kimppakyydeille ei ole tarvetta.

ILMOITTAUTUMISESTA
Ilmoittautuminen on sitova ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Antamaasi sähköpostiin lähetetään vahvistus kurssin toteutumisesta, mukaan mahtumisestasi ja lasku ilmoittautumisajan päätyttyä 27.10. Kurssi on kokonaisuus, johon ilmoittautuja sitoutuu, eikä tunteja voi lähtökohtaisesti rästiä tai myydä eteenpäin. Koska sairastumisia/loukkaantumisia saattaa kuitenkin tulla, siitä tulee ilmoittaa välittömästi tallille (040-658 6808) ja sopia rästimisestä.

Sitova ilmoittautuminen avataan 16.10. klo 13.00 Teekkariratsastajien jäsenille.