Oletko harrastanut silloin joskus, mutta nyt on ollut sen verran taukoa, että perstuntuma on hukassa? Stall Solbackassa järjestetään takaisin satulaan -kurssi, jolla pääsee turvallisesti palaamaan hevosharrastuksen pariin ja hakemaan itseluottamusta omiin taitoihin.

Stall Solbacka on SRL:n laatutalli, jossa yhdistyy erinomainen opetus, laadukkaat ratsut ja mainiot tilat. Opettaja Tiina Tarkkala tarjoaa erinomaisen startin kenties jo pitkään tauolla olleeseen harrastukseen. Kurssin tarkoitus on verestää vanhoja oppeja, jotta uuden oppiminen voi alkaa!

TAKAISIN SATULAAN -KURSSI
6 kertaa, 4.11.-9.12.
Torstaisin klo 9-10
Hinta 255 euroa

TAITOTASOVAATIMUS
Aikaisempi ratsastuskokemus kaikissa askellajeissa. Mahdolliset tasoerot otetaan huomioon hevosten jaossa. Kurssin tavoitteena on palauttaa se kuuluisa perstuntuma ja itseluottamus omaan tekemiseen hevosen selässä. Kurssin tehtävät mukautetaan ratsastajien tasoon. Jos ja kun uinuvat taidot palautuvat nopeasti, niin ei muuta kuin töihin!

KYYDEISTÄ
Tallilla on puitteet ja kalusto kohdallaan, mutta syrjäisen sijainnin vuoksi tunnille järjestetään kimppakyydit. Kurssi toteutuu, jos ilmoittautuneista löytyy riittävästi autollisia, jotka suostuvat tarvittaessa kyyditsemään muita kurssilaisia. Bensakulut jaetaan autoseurueen kesken.

ILMOITTAUTUMISESTA
Ilmoittautuminen on sitova ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä, kuitenkin niin, että autollisia voidaan tarvittaessa nostaa jonon ohi kyytien takaamiseksi. Tästä syystä ilmolomake hyväksyy enemmän vastauksia, kuin kurssilla on paikkoja. Antamaasi sähköpostiin lähetetään vahvistus kurssin toteutumisesta, mukaan mahtumisestasi ja lasku ilmoittautumisajan päätyttyä 24.10. Kurssi on kokonaisuus, johon ilmoittautuja sitoutuu, eikä tunteja voi lähtökohtaisesti rästiä. Esteen sattuessa voit yrittää myydä tuntisi Troijan ja Teran tuntipörssissä, Teran telegram-ryhmässä tai Solbackan jengi -ryhmässä Facebookissa. Älä tule flunssaoireisena ratsastamaan, vaan peru tuntisi Hopotissa.

Stall Solbacka käyttää Hopotia, ja kurssille osallistumisen edellytyksenä on Hopoti-käyttäjätunnus. (Muistathan tykätä Stall Solbackasta, jotta talli löytää käyttäjätunnuksesi!)

Pahoittelut. Tämä lomake ei ole enää saatavilla.