Joskus ratsastanut, mutta siitä on jo aikaa? Tule takaisin satulaan –kurssille Etelä-Espoon ratsastuskoululle, toinen osa kurssista järjestetään 17.11.2018 alkaen lauantaisin klo 13-14! Kurssi on tarkoitettu ratsastuksen perustaidot jo osaaville, joilla on ollut taukoa ratsastamisesta ja nyt haluavat palata ratsastusharrastuksen pariin. Kurssille osallistuminen edellyttää aikaisempaa, noin 2 vuoden säännöllistä ratsastuskokemusta tai ruosteista heC-B tasoa*. Kurssin tarkoitus on antaa lähtökohdat harrastuksen uudelleen aktivoimiseksi ja itsevarmuutta osallistua Teran muihin tapahtumiin.

Kurssi järjestetään ja siihen ilmoittaudutaan kahdessa osassa, molemmat osat sisältävät 5 ratsastuskertaa. Ensimmäiseen osaan ilmoittautuneet ovat etusijalla toiseen osaan. Yhden osan hinta on 175e, molemmat yhteensä 350e.

Kurssi toteutuu, jos osallistujia on vähintään 3, maksimimäärä 8. Toisen osan ilmoittautuminen päättyy illalla 14.11.2018.

*tunnet HeC-B tason liikkeet: harjoitusravi, peruutus, laukannosto käynnistä ja ravista, pohkeenväistö käynnissä. Tunnet kouluratsastuksen tyypilliset tiet.

Tunneilla on rästimisoikeus. Kaikki tunnin peruutuksiin ja korvaustunteihin liittyvät asiat hoidetaan ratsastuskoulun kanssa.

Talli sijaitsee Matinkylässä osoitteessa Kalastajantie 33, 02230 Espoo ja tallille pääsee kätevästi metrolla. Ratsastuskoululla ei ole omaa maneesia, joten tunneilla ratsastetaan ulkona säässä kuin säässä.

Kurssille osallistuvalla on oltava omat ratsastusvarusteet sekä ratsastuskypärä kuin myös voimassa oleva tapaturmavakuutus (esim. oma tapaturmavakuutus, SRL Green Card tai SRL-jäsenyys). Teran kautta voit halutessasi liittyä SRL:n jäseneksi. Kurssi on tarkoitettu vain Teekkariratsastajien jäsenille. Jäseneksi voit ilmoittautua “Jäseneksi”-osiossa.


Hups! Emme löytäneet lomakettasi.