Odottavatko ratsastussaappaasi surullisina komerossa, ja oletko jo vuosia ajatellut palata ratsastamaan, mutta pitkän tauon jälkeen et enää uskalla? Nyt on mahdollisuus nousta satulaan lempeästi pienryhmässä ja yhdessä kokeilla, miten ne kevennykset ja laukannostot oikein toimivatkaan, sillä Ota ohjat järjestää erityisesti tauon jälkeen tallille palaaville suunnatun, monesta suunnasta toivotun Takaisin satulaan -kurssin Solbackan tallilla!

Nimen ei kuitenkaan kannata antaa hämätä, sillä tauko hevosen selästä ei suinkaan ole pääsyvaatimus kurssille, vaan se sopii kaikille lempeätahtisen ratsastuksen ystäville.

TAKAISIN SATULAAN -KOULURATSASTUSKURSSI STALL SOLBACKASSA

Maanantaisin 16.10.-13.11. klo 16-17

5 kerran kurssi
Hinta 250 € (50€/tunti)

Opettajana Gia Winberg
www.stallsolbacka.fi

TAITOTASOVAATIMUS
Hevosen hallinta kaikissa askellajeissa ainakin joskus menneisyydessä

MUUT VAATIMUKSET

Tallin asettama ratsastajan painoraja 85 kg

KYYDEISTÄ
Tallilla on puitteet ja kalusto kohdallaan, mutta syrjäisen sijainnin vuoksi tunneille järjestetään kimppakyydit. Kurssi toteutuu, jos ilmoittautuneista löytyy riittävästi autollisia, jotka suostuvat tarvittaessa kyyditsemään muita. Bensakulut jaetaan autoseurueen kesken.

ILMOITTAUTUMISESTA
Ilmoittautuminen on sitova ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä, kuitenkin niin, että autollisia voidaan tarvittaessa nostaa jonon ohi kyytien takaamiseksi. Tästä syystä ilmolomake hyväksyy enemmänkin vastauksia kuin mitä kurssilla on paikkoja.

Ilmoittautuminen avautuu tällä sivulla 28.9. klo 15. Ilmoittaudu viimeistään 8.10. klo 20! Tarkistathan, että ilmoittautumisesi meni läpi: tälle sivulle ilmestyy silloin vahvistusviesti lomakkeen kohdalle ja saat myös vahvistusviestin ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen. Älä kuitenkaan ihmettele, jos et saa laskua ilmoittautumisen yhteydessä, sillä laskut lähetetään vasta, kun kurssin toteutuminen on varmistunut.

IN ENGLISH

Ota ohjat organises a 5-week dressage course at Stall Solbacka for those who have riding experience, but may not have ridden for a while. The course will take place on Mondays at 4-5 pm from 16th of October to 13th of November.

5 lessons

Price: 250€ (50€/lesson)

www.stallsolbacka.fi

Teacher Gia Winberg

RIDING SKILLS REQUIRED

All three paces at an advanced level

OTHER REQUIREMENTS

Weight limit by the stable: 85 kg

LIFTS

As the stable is situated outside the Helsinki region, participants in possession of a car are needed to offer others a lift. Hence, we need enough drivers to participate for the course to take place. The fuel expenses will be shared among the participants.

REGISTRATION

The registration is binding. The registration form below will become available on September 28th at 15 o’clock, please register latest on October 8th at 8PM! Please check that your registration was saved successfully: in that case, you will receive a confirmation email to your mailbox.

Ilmoittautuminen on päättynyt.