Teekkariratsastajat juhlivat onnistuneesti 30-vuotisjuhliaan 28.4.2018 Villa Elfvikissä 27 vieraan voimin. Juhlat sujuivat rennosti aikataulussa ja vieraat vaikuttivat viihtyvän, jatkojenkin bussikuljetuksessa laulu raikasi teekkarihengessä ja jatkoilla monet juhlivat pilkkuun asti.

Juhlat alkoivat cocktail-tilaisuudella, jossa Teralaiset eri vuosikymmeniltä tutustuivat toisiinsa ja vaihtoivat kuulumisia. Saliin siirryttyä pöytäjuhla aloitettiin perinteisesti Hyvät ystävät -laululla. Alkupalaksi tarjoiltiin toast skagen, pääruoaksi oli paahtopaistia, uunijuureksia ja kermaperunoita sekä jälkiruoaksi mutakakkua jäätelön kera.

TTER avusti rahallisesti juhlien tilakustannuksissa ja kiitokseksi TTER:lle nostettiin malja sekä laulettiin Ikuisen teekkarin laulu. Juhlissa kuultiin puheenjohtajien puhe, jossa istuva puheenjohtaja Eevis Ekman kertoi seuran nykyisyydestä ja tulevaisuudesta, sekä vuoden 1997 puheenjohtaja Marjut Suomalainen muisteli Teran alkutaivalta. Menneitä hetkiä muisteltiin myös 30-vuotisjuhlan kunniaksi tehdyssä videokoosteessa, joka katsottiin naurujen ja aplodien saattelemana.

Yllä Teran 30-vuotisvideon julkistaminen

Puheenjohtaja vastaanotti Teran perustajajäsenen Katri Wäyrysen terveiset Ruotsista ja palkitsi Enni Oksasen pitkäjänteisestä työstä Teekkariratsastajien hyväksi.

Perinteinen hevosen malja omistettiin palkintohevoselle.


Kahvin ja kakun jälkeen oli aika kiittää ja siirtyä jatkoille OK20:een juhlimaan ja saunomaan.

Teekkariratsastajat Ry kiittää vieraita, vuosijuhlatoimikuntaa ja TTER:ää onnistuneista vuosijuhlista!

Teran puheenjohtajia vuosilta 1996-2018 kevyessä istunnassa. Juhlissa oli vahvasti edustettuna vanhat Teralaiset, etenkin menneiden hallitusten jäsenet.Tervetuloa Teekkariratsastajien 30-vuotisjuhliin!

Juhlat pidetään luonnonkauniissa ympäristössä Villa Elfvikissä lauantaina 28.04.2018 klo 18 alkaen.

Mukaan ovat tervetulleita kaikki Teekkariratsastajien nykyiset ja entiset jäsenet sekä avecit. Kutsumme mukaan myös toiminnassamme vaikuttaneet hevosalan konkarit, joiden ansiosta Tera on voinut järjestää unohtumattomia leirejä, kursseja ja kilpailuja jäsenilleen.

Illan ohjelmaan kuuluu sitsihenkisen aterioinnin lisäksi leikkimielistä kisailua ja lennokasta kuvamateriaalia Teran 30-vuotistaipaleelta. Juhlat huvilalla kestävät yhteentoista, jonka jälkeen on kuljetus illanviettoon Otaniemessä. Varaudu saunomistarpein niin halutessasi.

Juhlaillallisen sekä jatkot sisältävän juhlakortin hinta on
35 euroa / opiskelija tai alkoholiton*
40 euroa / muut
Voit halutessasi tukea Teran toiminnan jatkuvuutta maksamalla itse päättämäsi korotetun hinnan illalliskortista.

Vuosijuhlien pukukoodi on tumma puku.

*Opiskelijat ja alkoholittomat: ilmoittautumislomake antaa hinnaksi 40 euroa, mutta maksa 35 euroa viitteen kanssa.

Tera järjestää majoituksen tarvittaessa kauempaa tuleville.

Sitova ilmoittautuminen juhliin päättyy tapahtumakalenterissa perjantaina 20.4. ja rajalliset paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.