Tervetuloa juhlimaan 35-vuotiasta Teraa!

Vuosijuhlien ilmoittautuminen on muuttunut, joten vaikket olisi vielä ilmoittautunut, niin ei hätää: vielä ehdit sittenkin mukaan! Samalla mainittakoon, että juhlagaala on nyt osallistujilleen maksuton.

Vapaamuotoinen juhlagaala pidetään Otarannan kattosaunalla perjantaina 18.8. kello 18-22. Juhliin saa saapua vapaasti illan mittaan, mutta kohotamme alkumaljan klo 18.30 silloin paikalla olevien kesken.

Tarjolla on sekä suolaista että makeaa syötävää mm. salaattibaarin ja Teran syntymäpäiväkakun muodossa. Juotavaksi on alkumaljan lisäksi boolia, mutta mikäli haluat kurkunkostuketta enemmänkin, varauduthan omilla juomilla.

Pukeutua saa juhlavasti, mutta rennomminkin saa tulla. Halukkaille lämpiää sauna illan aikana.

Illan aikana muistellaan menneitä sekä katsotaan kohti tulevaa. Tule näkemään ensimmäisenä Ota ohjien uusi logo!

Lämpimästi tervetulleita ovat kaikki, uudet ja vanhat, entiset ja nykyiset, jäsenet. Ilmoittaudu siis juhliin allaolevalla lomakkeella!

SAMA LYHYESTI:

Mitä? Teran eli nykyisen Ohjan 35-v-vuosijuhlat

Milloin? Perjantaina 18.8.2023 klo 18-22

Missä? Otarannan kattosaunalla (Otaranta 8E:n ylin kerros)

Mitä maksaa? 0 €

Pukukoodi? Juhlava tai vähemmän juhlava

IN ENGLISH

Welcome to Teekkariratsastajat / Ota ohjat anniversary gala on Friday, August 18th, at 18-22! We will celebrate the 35 years of Tera at Otarannan kattosauna in Otaranta 8E. The party is free of charge! Some food and refreshments will be served. Dresscode is either cocktail or casual: you name it! Sign up by filling the form below.

Ilmoittautuminen on päättynyt.