Tässä infopläjäys Teran syksystä; tapahtumista, kursseista ja tavoitteista, olkaa hyvä!

Teran hallitus palasi kesälaitumilta 12.8. kokouksella, jossa suunniteltiin pian alkavaa syyskautta. Tämän syksyn toiminnassa on panostettu monipuolisuuteen, jotta hevosaiheista tekemistä löytyisi vasta-alkajista kokeneille ratsastajiille, illanviettoja unohtamatta.


Aalto Party 4.9. ja Otasuunnistus 5. & 6.9.

Syksy pärähtää käyntiin perinteisesti Aallon orientaatioviikolla, jossa Tera on mukana sekä Aalto Partyssa että Otasuunnistuksissa omilla rasteillaan. Tera kannustaa jäseniään osallistumaan rastien pitoon, varsinkin Otasuunnistus on suorastaan hulvatonta, kun fuksit laittavat kaiken peliin ja lahjovat pisteiden jakajia. 😉 Rastien pitoon ei tarvitse välttämättä uhrata koko iltaa, vaan pienikin aika rastilla on hauskaa ja auttaa järjestäjiä. Jos kiinnostuit, ole yhteydessä hallitukseen esim. Facebook-viestillä tai sähköpostilla tera ät list.ayy.fi !

Uusien ilta 25.9. klo 18      https://tera.ayy.fi/uusien-ilta-syksy-2019/

Teran uusien iltaan Ossinkulmaan ovat tervetulleita uusien jäsenien lisäksi myös vanhat jäsenet kuulemaan tulevista tapahtumista ja juttelemaan menneistä.

Ratsastuksen kokeilu

Tulossa pian jokavuotinen ratsastuksen kokeilu Tapiolan ratsastuskoululla. Hyvä mahdollisuus ei-ratsastaville kavereille kokeilla lajia!

Granntallin leiri pe-su 20.-22.9.

Tera järjestää syyskuussa yleisleirin Karjaalle Granntallille yhdessä Troijan Hevosen kanssa. Valitettavasti leirin ilmoittautuminen on jo sulkeutunut, sillä leiri meni ennätysvauhtia täyteen.

Estekurssit    https://tera.ayy.fi/syksyn-estekurssit-vihdissasolbackassa/

Lokakuun alusta tarjolla on estekurssit jo hiukan kokeneemmille ratsastajille Vihdin Ratsutallilla (ti) ja Stall Solbackassa (pe). Ryhmät ovat tason mukaan 60-70cm ja 80-90cm. Kurssit järjestetään niin, että voit halutessasi ottaa molemmat tasoryhmät peräkkäin. Kurssien järjestyminen molemmilla talleilla riippuu osallistujamäärästä.

Ratsastusjousiammunta

Jo monena vuonna järjestetty ratsastusjousiammuntakokeilu pyritään järjestämään tänäkin syksynä!

HIHS-kisakatsomo

Tyhjentävätkö HIHS-liput lompakkosi? Tule sen sijaan Teran kanssa seuraamaan kilpailuja valkokankaalta hyvässä seurassa tarjoilujen kera! Lisätietoja tulossa myöhemmin.

Onnenperän leiri

Syksyn toinen viikonlopun mittainen yleisleiri tai working equitation -leiri järjestetään mahdollisesti myöhemmin syksyllä Onnenperän tallilla Salossa.

Maasto

Syksyllä on mahdollisesti tulossa useamman tunnin mittainen maastoratsastus. Mahdollisuus on myös lumiseen talvimaastoon – kerro hallitukselle, mikä sinua kiinnostaisi esim. Facebook-viestillä tai sähköpostilla tera ät list.ayy.fi !

Pikkujoulut ja syyskokous  23.11.    https://tera.ayy.fi/pikkujoulut-ja-syyskokous-23-11-2019/

Teran jokavuotisissa pikkujouluissa on tarjolla puuroa ym. jouluisia herkkuja, hevosihmisiä sekä saunomista. Hevosaiheinen aktiviteettikin saattaa olla luvassa….

 

Nähdään syksyn tapahtumissa! =)