Teran tutustumispäivä oli menestys, vallitsevasta tilanteesta huolimatta! Ratsastusta oli kokeilemassa 8 innokasta opiskelijaa, ja Tapiolan ratsastuskoulu sai jälleen paljon kiitosta. Iltaa jatkettiin Ossinsaunalla. Tarjolla oli pestopastasalaattia, karjalanpiirakoita, korvapuusteja, mehua ja jääteetä. Siinä ruuan ääressä oli mukava kuunnella puheenjohtajan esittely Teran toiminnasta, ja tutustua muihin Terasta kiinnostuneisiin. Mukana oli sekä monta vuotta harrastaneita, että juuri äsken ratsastuksen kokeilussa mukana olleita! Illan aikana nauru raikasi, kun ihmiset jakoivat hauskoja hevosiin liittyviä tarinoita ja sattumuksiaan.

Teekkariratsastajat kiittävät kaikkia osallistuneita, ainakin meillä järjestäjillä oli hauskaa! Ihanaa, että vallitsevasta koronatilanteesta huolimatta pystyimme järjestämään hyvän mielen tapahtuman, turvallisuus ja hygienia huomioiden.


English below. Tule tutustumaan Teran toimintaan ja teralaisiin maanantaina 21.9.! Ratsastuksen kokeilun jälkeen on rentoa illanviettoa Ossinsaunalla ruuan ja juomien ääressä klo 18-22 välisenä aikana, voit saapua kun sinulle sopii.

Illan aikana esitellään yhdistyksen toimintaa ja menneitä tapahtumia, sekä suunnitellaan yhdessä tulevia! (Kursseja, leirejä, lajikokeiluja? Vaikuta rohkeasti!) Saunakin lämpenee, joten varaudu halutessasi sen mukaisesti.

Haluamme toteuttaa tutustumispäivän siten, että se on osallistujilleen mielekäs ja turvallinen kokemus. Jotta voimme hallita osallistujamääriä, tapahtumaan on ilmoittauduttava ennakkoon. Voit tulla mukaan myös ilman ennakkoilmoittautumista, mutta otathan huomioon, että Ossinsaunaan otetaan max. 12 henkeä kerrallaan sisään, ja joudumme käännyttämään ilmoittamatta jättäneet ovella, jos tila on täynnä. Osallistuminen ei edellytä Teran jäseneksi liittymistä, rohkeasti vaan mukaan!

 


Come and get to know Tera on Monday 21st of Septemper at Ossinsauna starting at 6 PM! After trying out horse back riding, we will have a nice evening spent by getting to know each other and eating well. Tera members will tell more about our activities and what we are planning for this semester. Sauna will be on and hot during the evening, so prepare accordingly if you want. The evening event is from 6 to 10 PM, come when it suits you best!

We want the Get to know -event to be both fun and safe, so pre-sign up is required so that we can control the number of attendees. You can also come without sign up, but please note that we restrict the amount of attendees to 12 at a time inside Ossinsauna, so if the space is full, we can’t let in those who come ‘ex tempore’.