Tervetuloa kuulemaan Teran toiminnasta kaikki te uudet ja vanhat teralaiset sekä muut hevosharrastamisesta kiinnostuneet! Uusien ilta maanantaina 11.10.2021 klo 18:00 alkaen Jämeräntaipaleen kattosaunalla (Jämeräntaival 3 A, Otaniemi).

Tapahtuman tarkoitus on esitellä Teekkariratsastajien toimintaa ja tutustuttaa hevosihmisiä toisiinsa. Mukaan ovat tervetulleita niin ratsastuksesta alustavasti kiinnostuneet kuin pitkään ratsastaneet, koska toimintaa löytyy kaikentasoisille ja -tyyppisille ratsastajille.

Vietetään siis rennosti iltaa heppajuttujen parissa ja katsellaan kirjavaa kuva- ja videomateriaalia Teran aiemmista tapahtumista sekä ideoidaan tulevia!

Tarjolla on ruokaa ja juomaa ja tarpeen vaatiessa myös saunan saa lämpimäksi!

Terveysturvallisuuden vuoksi tapahtumaan on pakollinen ilmoittautuminen ja paikkoja on rajatusti.

Tervetuloa mukaan! Teran jäsenyys ei ole edellytys uusien iltaan osallistumiselle.

  • Tera ei julkaise yksilökuvia ilman yksilön lupaa, mutta yleiskuvia tapahtumista kyllä. Tera käyttää harkintaa sivuilleen julkaisemissa kuvissa, eikä julkaise hyvän maun vastaisia kuvia ilman suostumusta.
  • Tera käyttää tietojasi, jotta voi olla yhteydessä sinuun tapahtumaan liittyen, ja luovuttaa tapahtumajärjestäjälle sen vaatimat tiedot. Tietojasi ei käytetä muihin kuin tapahtuman järjestämisen vaatimiin tarkoituksiin.