Kevätkokouksessa annettiin vastuuvapautus edellisvuoden hallitukselle, kiitos heille panoksestaan Teekkariratsastajissa! Sääntömuutosehdotus sai kannatusta ja esitetään vielä toisen kerran hyväksyttäväksi seuraavassa yhdistyksen kokouksessa, todennäköisesti syyskokouksessa. Loppuilta vietettiin syöden ja kuulumisia vaihdellen. Saimme myös vaihtarilta kuulla saksalaisten opiskelijaratsastuskerhojen toiminnasta, mikä oli hyvin mielenkiintoista! Saksassa kerhot järjestävät vuorollaan GGP:n tyyppiset kilpailut useamman kerran vuodessa, ja ne ovat koko viikonlopun mittaisia isoja tapahtumia. Saisikohan Tera joskus osallistua vierailevana tähtenä tällaiseen tapahtumaan?

Tulevista tapahtumista puhuttiin sen verran, että Tera-sitsejä toivottiin ja Onnenperän viikonloppuleiri sekä ratsujousiammuntakurssi ovat työn alla. Seuraavana vuorossa on ratsastuksen kokeilu 6.3., vinkkaathan siitä Aaltolaisille kavereillesi!

Koska talvi ei tullutkaan, Teran hallitus toivottaa kaikille hyvää alkanutta kevättä, kuullaan ja törmäillään! (Toivottavasti ensi vuonna tulisi lunta ja päästäisiin hiihtoratsastamaan…)

 


Tervetuloa kuulemaan Teran toiminnasta kaikki te uudet ja vanhat Teralaiset sekä muut hevosharrastamisesta kiinnostuneet! Uusien ilta ja kevätkokous pidetään maanantaina 17.2. klo 18:00 alkaen Ossinkulmassa (Otakaari 18 A:n alakerrassa).

Tapahtuman tarkoitus on esitellä Teekkariratsastajien toimintaa ja tutustuttaa hevosihmisiä toisiinsa ruuan ja juoman äärellä. Mukaan ovat tervetulleita niin ratsastuksesta alustavasti kiinnostuneet kuin pitkään ratsastaneet, koska toimintaa löytyy kaikentasoisille ja -tyyppisille ratsastajille.

Aloitamme kevätkokouksella klo 18.15, jossa käydään läpi kulunut vuosi ja toivottavasti vapautetaan 2019 hallitus vastuusta. Lisäksi ehdotetaan Teran sääntöjen päivittämistä AYY:n aikaisiksi! Alempana kokouksen esityslista.

Tämän jälkeen vietetään rennosti iltaa heppajuttujen parissa ja katsellaan kirjavaa kuva- ja videomateriaalia Teran aiemmista tapahtumista sekä ideoidaan tulevia!

Tarjoiluiden mitoittamisen helpottamiseksi toivomme alustavaa ilmoittautumista alla olevalla lomakkeella. Emme erikseen varaudu erityisruokavalioihin, eli otamme huomioon vain tällä lomakkeella ilmoitetut erikoisruokavaliot.

Teekkariratsastajien kevätkokous 17.2.2020 klo 18.15

Esityslista

1. Kokouksen avaus
2. Kokouksen järjestäytyminen
3. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus
4. Kokouksen työjärjestys
5. Tilinpäätöksen, toimintakertomuksen ja toiminnantarkastajien lausunnon esittely
6. Tilinpäätöksen vahvistaminen
7. Vastuuvapauden myöntäminen hallitukselle ja muille vastuuvelvollisille
8. Sääntömuutosehdotus
Ehdotus: Korvataan säännöissä TKY AYY:llä ja tilintarkastajat toiminnantarkastajilla, sekä vaihdetaan yhdistyksen kokousten kokoonkutsumiskanaviksi jäsensähköpostilista ja nettisivut. ks. liite
9. Kokouksen päättäminen

Hups! Emme löytäneet lomakettasi.