Teran syksyn uusien iltaan saapui tällä kertaa ilahduttavan paljon toiminnastamme kiinnostuneita potentiaalisia jäseniä ja toki myös vanhoja konkareita. Illan aikana nautittiin hallituksen loihtimista tarjoiluista, kuultiin Teran toiminnasta ja saatiin esittää myös toiveita sen suhteen sekä vietettiin aikaa vauhdikkaan hevospantomiimin ja tiukaksi kisaksi muodostuneen heppa-sanaselityspelin merkeissä. Toivottavasti näemme kaikkia paikallaolleita myös tulevissa tapahtumissamme!


Tervetuloa kuulemaan Teran toiminnasta kaikki te uudet ja vanhat teralaiset sekä muut hevosharrastamisesta kiinnostuneet! Uusien ilta keskiviikkona 25.9.2018 klo 18:00 alkaen Ossinkulmassa (Otakaari 18A, Otaniemi).

Tapahtuman tarkoitus on esitellä Teekkariratsastajien toimintaa ja tutustuttaa hevosihmisiä toisiinsa. Mukaan ovat tervetulleita niin ratsastuksesta alustavasti kiinnostuneet kuin pitkään ratsastaneet, koska toimintaa löytyy kaikentasoisille ja -tyyppisille ratsastajille.

Vietetään siis rennosti iltaa heppajuttujen parissa ja katsellaan kirjavaa kuva- ja videomateriaalia Teran aiemmista tapahtumista sekä ideoidaan tulevia!

Tarjolla on ruokaa ja juomaa, ja tarjoilujen vuoksi toivomme alustavaa ilmoittautumista. Tapahtuma Facebookissa: https://www.facebook.com/events/3291336964217264/

Tervetuloa mukaan! Teran jäsenyys ei ole edellytys uusien iltaan osallistumiselle.


Hups! Emme löytäneet lomakettasi.